Eigenschappen Hein Pouw boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Hein Pouw boeken?

Hein Pouw boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Hein Pouw.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Hein Pouw.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Hein Pouw ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Hein Pouw plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Hein Pouw

Trends op Arbeidsmarkt, Goed Werkgeverschap, Innovatie

Werk is vormend. Het is een omgeving waarin mensen hun talenten kunnen gebruiken en ontwikkelen. En plezierig werken is al lang geen utopie meer, maar een arbeidsvoorwaarde. Echter, velen vergeten dat grote ontwikkelingdoorbraken gepaard gaan met pijn. Althans, dat is de overtuiging van Hein Pouw.

Hein Pouw adviseert bedrijven op het gebied van Strategie, Marketing en HR en hij participeert in bedrijven. Hiervoor was hij directeur/mede-aandeelhouder van Vitae. Binnen een collegiaal bestuur was Pouw verantwoordelijk voor Marketing en Innovatie. Onder zijn leiding is onder andere de nieuwe positionering van Vitae tot stand gekomen en is de dienstverlening van Interim Professionals verdrievoudigd. In 2009 werd Vitae voor de 5de keer op rij verkozen tot A Great Place To Work. Hein Pouw deelt graag zijn inzichten die zijn opgedaan op het vlak van het betrekken en ‘begeisteren’ van professionals.

Trends op de arbeidsmarkt

De diverse generaties met de daarbij behorende generatiekloven, Het Nieuwe Werken, duurzaamheid, de enorme groei in zzp’ers, web 3.0, behoefte aan zingeving; er is onmiskenbaar veel in beweging. Wat is oude wijn in nieuwe zakken? En wat zijn de daadwerkelijke veranderingen die impact zullen hebben op je bedrijfsvoering? Hoe ga je daar nu mee om? En wat betekent dit nu concreet op het gebied van bijvoorbeeld HR, Marketing, Besluitvorming of Organisatie. Hein is geïnteresseerd in deze trends, schetst de impact en kan met praktijkvoorbeelden zaken verduidelijken.

Innovatie

De toekomst van Nederland ligt niet in goedkope arbeidskrachten, macht of onuitputtelijke hoeveelheden schaarse grondstoffen. Nederland zal het met zijn dienstverlenende, open economie moeten hebben van continue innovatie. En de meeste innovaties zijn niet de welbekende product innovaties, maar de veel minder zichtbare procesinnovaties. En laat de Nederlandse cultuur nu juist zo geschikt zijn voor deze vorm van innovatie! Dus in de mondiale markt kan Nederland nog wel degelijk haar toegevoegde waarde leveren.

Goed Werkgeverschap

Wel of geen crisis; een goed werkgever heeft altijd oog voor medewerkertevredenheid en loyaliteit. En dat gaat veel verder dan goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. De nieuwe type werknemer, die Hein Pouw graag aanduidt met ‘arbeidsgevers’ willen uitgedaagd worden en verwachten dat ze betrokken worden in de besluit- en strategie vorming van hun bedrijf. Ze nemen verantwoordelijkheid en willen op basis van gelijkwaardigheid behandeld worden. En ze krijgen pas zin in werk als ze de zin ervan inzien. Ga daar maar aan staan als werkgever! Dat betekent dat bedrijfsstructuren niet mogen verstikken, dat het denken in functieprofielen verdwijnt en plaats maakt voor hoofd- en bijrollen. De vraag luidt dan ook: hoe maak ik van mijn bedrijf meer een organisme?

Leiderschap

Niets zovaak gegoogeld als Leiderschap. Hele boeken over vol geschreven. En afhankelijk van het tijdsgewricht een bijvoeglijk naamwoord erbij zoals bijvoorbeeld Dienend Leiderschap. Maar laten we wel wezen; het begint allemaal met Persoonlijk Leiderschap. Het vermogen tot introspectie en het lef om feedback te organiseren. Een mooie opdracht om dat vorm te geven voor al je leiders en managers in jouw bedrijf! Een gedeelde visie en het gebruik van dezelfde taal zullen daarnaast helpen om leiderschap concreet handen en voeten te geven.

Je creëert veel energie als de ambities van de ‘arbeidsgevers’ parallel lopen met de bedrijfsdoelstellingen. Dat komt de arbeidsproductiviteit ten goede en is plezierig werken bij uitstek. En zodra dit niet meer parallel loopt, geef je elkaar een hand en gaat ieder zijns weegs.

Hein Pouw boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Hein Pouw.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Hein Pouw, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Hein Pouw en de eventuele overige kosten om een optreden van Hein Pouw mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Hein Pouw.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Hein Pouw. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Hein Pouw checken, een gratis optie plaatsen op Hein Pouw en de boeking(en) van Hein Pouw voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Hein Pouw, BOEKINGSBUREAU Hein Pouw, BOEKINGSBURO Hein Pouw, ENTERTAINMENTBUREAU Hein Pouw, ENTERTAINMENTBURO Hein Pouw, ARTIESTENBUREAU Hein Pouw, BOEKINGSKANTOOR Hein Pouw, IMPRESARIAAT Hein Pouw, MUZIEKBURO Hein Pouw, MUZIEKBUREAU Hein Pouw, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Hein Pouw, ARTIESTENBOEKINGSBURO Hein Pouw, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Hein Pouw.

 

Offerte Hein Pouw aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag