Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen dr. Tine Wilde boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

dr. Tine Wilde boeken?

dr. Tine Wilde boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van dr. Tine Wilde.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van dr. Tine Wilde.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van dr. Tine Wilde ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van dr. Tine Wilde plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie dr. Tine Wilde

Vragen stellen met filosofie en kunst
Tine Wilde studeerde autonome kunst aan de Academie voor Kunst en Industrie in Enschede en filosofie aan de Universiteit van Amsterdam. In november 2008 promoveerde zij op een combinatie van filosofie en kunstwerken in project Do Not Erase met publicatie Remodel[l]ing Reality aan dezelfde universiteit.Wilde doet grensverleggend filosofisch en artistiek onderzoek naar constructies van alternatieve werkelijkheden. In deze overkoepelend conceptuele praktijk zijn de vragen die worden opgeroepen belangrijker dan de antwoorden: vragen omtrent de autonomie van het individu, de regels en methoden die wij gebruiken om ons leven vorm te geven, subjectieve en collectieve herinneringen, de rol van de kunstenaar in de samenleving.Op een onverwachte en indringende wijze bevraagt Tine Wilde in installaties, beeldwerken en performances de gemaakte keuzen en geaccepteerde oplossingen die onze (culturele) identiteit bepalen. Zo stond zij te koop tussen 34000 toeristen op de Rheinfall van Schaffhausen (1990), verkreeg zij internationale bekendheid door met verband omzwachteld te water te gaan in de Rijn te Keulen (1992), onderzocht zij wat het betekent om helemaal geen mensen meer tegen te komen in een veertiendaagse vakantie in de atoomschuilkelder van Dalfsen (1998), en zette zij de relatie tussen taal en beeld op scherp in performance Taal en Broekje (2006). In 2011 plaatste zij de permanente installatie Corrido[o]r – Witregel voor de Universiteit van Amsterdam aan de Oude Turfmarkt ter afsluiting van haar onderzoek naar de filosofen-kamer als alternatieve (denk)wereld. Naast haar beeldend werk schrijft Wilde artikelen over filosofie en kunst, bijvoorbeeld in ANTW Reflexieve dynamiek in het latere werk van Wittgenstein (2004), Boekman Tijdschrift Installatiekunst biedt vragen in plaats van antwoorden (2005) en internet-tijdschrift BLIND! De Artistieke Wending (2012).Zij doceerde aan de Gerrit Rietveld Academie (2003-04), verzorgt jaarlijks de module Filosofie en Kunst aan de Universiteit van Amsterdam, cursussen waaronder Bewustwording door kunst en filosofie voor Universiteit Utrecht (2014) en Masterclasses zoals Kunstenaar en Wereld voor galerie outLINE in Amsterdam (2011). In het kader van de discussie omtrent artistic research participeerde zij in een debat over de relatie tussen kunst en onderzoek bij DeFKa, Assen (2011), nam zij deel aan paneldiscussie Nut en Nadeel van het promoveren in de Kunsten aan de Rietveld academie, Amsterdam (2012) en deelde zij haar opvattingen over dit onderwerp in Investigations IV voor Academie Minerva/Frank Mohr Institute, Groningen (2014).In haar lezingen en masterclasses stelt Tine Wilde telkens weer opnieuw intrigerende en onverwachte vragen door filosofische inzichten te verbinden met haar kunstpraktijk. Met als resultaat een fascinerend en verrassend innovatief inzicht omtrent onszelf.

dr. Tine Wilde boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van dr. Tine Wilde.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van dr. Tine Wilde, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van dr. Tine Wilde en de eventuele overige kosten om een optreden van dr. Tine Wilde mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van dr. Tine Wilde.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor dr. Tine Wilde. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van dr. Tine Wilde checken, een gratis optie plaatsen op dr. Tine Wilde en de boeking(en) van dr. Tine Wilde voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT dr. Tine Wilde, BOEKINGSBUREAU dr. Tine Wilde, BOEKINGSBURO dr. Tine Wilde, ENTERTAINMENTBUREAU dr. Tine Wilde, ENTERTAINMENTBURO dr. Tine Wilde, ARTIESTENBUREAU dr. Tine Wilde, BOEKINGSKANTOOR dr. Tine Wilde, IMPRESARIAAT dr. Tine Wilde, MUZIEKBURO dr. Tine Wilde, MUZIEKBUREAU dr. Tine Wilde, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU dr. Tine Wilde, ARTIESTENBOEKINGSBURO dr. Tine Wilde, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR dr. Tine Wilde.

 

Offerte dr. Tine Wilde aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag