Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen Chris van Vleuten boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Chris van Vleuten boeken?

Chris van Vleuten boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Chris van Vleuten.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Chris van Vleuten.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Chris van Vleuten ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Chris van Vleuten plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Chris van Vleuten

Een nieuwe wereld
‘Een nieuwe wereld’ is de titel van de zeer actuele en boeiende presentatie van Chris van Vleuten. Leven, werken en zakendoen gaan de komende jaren sterk en in hoog tempo veranderen door nieuwe technologieën, gadgets en big data. De invloed die dit zal hebben op organisaties, hun werknemers en de samenleving is enorm.De presentatieChris geeft een dynamische update van alle nieuwe ontwikkelingen binnen de deelgebieden medische wetenschap, onderwijs, mobiliteit, milieu en media. Tevens zoomt hij in op de voordelen die flexibele organisaties kunnen behalen. Maar hij staat ook stil bij de negatieve aspecten die ermee kunnen samenhangen. Big Brother is watching you was nooit eerder zozeer van toepassing. Privacy bestaat niet meer en digitale oorlogsvoering en spionage zijn aan de orde van de dag.De belangrijkste vraag blijft: welke impact zullen de ontwikkelingen hebben op mensen en organisaties?De conclusieDe kans op succesvol zakendoen en een beter en gezonder leven, is groter dan ooit tevoren. In zestig minuten neemt Chris u mee naar Een nieuwe wereld. Want de wereld van morgen is de wereld waarin we vandaag al leven!Chris van Vleuten in het kortDe eerste grote passies van Chris waren windsurfen en over de wereld reizen. Daarna volgde een snelle carrière in het commerciële bedrijfsleven. In 1995 startte Chris zijn eerste onderneming. Sindsdien is hij fulltime ondernemer en heeft hij tal van concepten en projecten ontwikkeld en bedrijven in de markt gezet. Daarbij is Chris steeds geïnspireerd en gedreven geweest door commercie, actualiteit, innovatie en toegepaste technologie.Chris is mede-eigenaar van twee mediabedrijven. Hij ontwikkelt nieuwe concepten, produceert campagnes en verzorgt presentaties.

Chris van Vleuten boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Chris van Vleuten.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Chris van Vleuten, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Chris van Vleuten en de eventuele overige kosten om een optreden van Chris van Vleuten mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Chris van Vleuten.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Chris van Vleuten. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Chris van Vleuten checken, een gratis optie plaatsen op Chris van Vleuten en de boeking(en) van Chris van Vleuten voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Chris van Vleuten, BOEKINGSBUREAU Chris van Vleuten, BOEKINGSBURO Chris van Vleuten, ENTERTAINMENTBUREAU Chris van Vleuten, ENTERTAINMENTBURO Chris van Vleuten, ARTIESTENBUREAU Chris van Vleuten, BOEKINGSKANTOOR Chris van Vleuten, IMPRESARIAAT Chris van Vleuten, MUZIEKBURO Chris van Vleuten, MUZIEKBUREAU Chris van Vleuten, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Chris van Vleuten, ARTIESTENBOEKINGSBURO Chris van Vleuten, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Chris van Vleuten.

 

Offerte Chris van Vleuten aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag