Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen Frits Bosch boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Frits Bosch boeken?

Frits Bosch boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Frits Bosch.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Frits Bosch.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Frits Bosch ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Frits Bosch plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Frits Bosch

Risico als obsessie

Voor Frits Bosch vormt de institutionele sector een fantastisch werkterrein. De problematiek vereist een hoog niveau van kennis en inzicht. Tevens is maatschappelijke betrokkenheid noodzakelijk om je te kunnen inleven in de noden van de doelgroepen. Vanuit die optiek heeft hij Risico als obsessie geschreven, gebruikmakend van zijn lange ervaring in het beleggingsvak. Dit boek heeft opzien gebaard binnen pensioenland. Binnen dit gesloten bolwerk wordt kritiek niet altijd op prijs gesteld. Toch heeft dit boek een belangrijke bijdrage geleverd aan het openbreken van de discussie rondom pensioen en het beleggingsbeleid van de pensioenfondsen. Er zijn een drietal TV uitzendingen aan gewijd, te weten VARA Kassa, KRO Reporter en vooral VARA Zembla. In een hoorzitting met specialisten uit de Tweede Kamer kon Bosch zijn visie uit de doeken doen. Hij maakte zich kenbaar als een betrokken deskundige met originele standpunten. Als spreker houdt Bosch ervan om zijn onafhankelijke visie onverschrokken kenbaar te maken met de nodige interactie met de zaal en humor.

Bosch heeft macro-economie gestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam en heeft in diverse functies gewerkt bij VNO, ABN, Wereldhave en GIM Algemeen Vermogensbeheer. Bosch was docent aan de Universiteit van Nijmegen. In 1992 start hij Bureau Bosch, Asset Consultancy, een kantoor dat bekendheid geniet als adviseur van toonaangevende institutionele partijen, waaronder pensioenfondsen, provinciën en woningcorporaties. Research vormt een belangrijk onderdeel van de werkzaamheden. Het gaat hier met name om kennis van de markt, de partijen, de producten en de implementatie daarvan in de portefeuilles. Bosch is thans onder meer hoofdredacteur van de bekende Nederlandse Vermogensbeheerders Gids, de Nederlandse Pensioenfondsen Gids en www.dutchinvestor.com, “gateway to the institutional market”. Bosch is auteur van vele artikelen over economie en beleggen. Eerder verscheen van hem Pensioenfondsen in de maalstroom en Ratings en ratio’s.

Bosch is een bekend spreker op macro economisch terrein. Hij kent de financiële wereld en omgekeerd. Hij leidt als moderator circa twintig jaar lang twee eigen seminars per jaar respectievelijk op het terrein van beleggingsvooruitzichten en institutionele zaken.

 

Frits Bosch boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Frits Bosch.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Frits Bosch, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Frits Bosch en de eventuele overige kosten om een optreden van Frits Bosch mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Frits Bosch.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Frits Bosch. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Frits Bosch checken, een gratis optie plaatsen op Frits Bosch en de boeking(en) van Frits Bosch voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Frits Bosch, BOEKINGSBUREAU Frits Bosch, BOEKINGSBURO Frits Bosch, ENTERTAINMENTBUREAU Frits Bosch, ENTERTAINMENTBURO Frits Bosch, ARTIESTENBUREAU Frits Bosch, BOEKINGSKANTOOR Frits Bosch, IMPRESARIAAT Frits Bosch, MUZIEKBURO Frits Bosch, MUZIEKBUREAU Frits Bosch, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Frits Bosch, ARTIESTENBOEKINGSBURO Frits Bosch, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Frits Bosch.

 

Offerte Frits Bosch aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag