Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen Niels van Roij MA boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Niels van Roij MA boeken?

Niels van Roij MA boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Niels van Roij MA.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Niels van Roij MA.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Niels van Roij MA ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Niels van Roij MA plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Niels van Roij MA

Automotive Designer
Niels van Roij is automotive en product designer. Hij runt een design studio in Londen en heeft gewerkt aan vele projecten voor de auto-industrie. Hij deed design research voor Volvo en heeft het ontwerp vande New London Taxi op zijn naam staan, die over zo’n 1,5 jaar op de Londense straten zal verschijnen. Tevens deed hij projecten met Ford, Rolls-Royce, ontwierp hij concept cars en productie auto’s. Zelfs Londense 10 Downing Street behoord tot zijn.Een zeer interessant, nieuwe facet van merkbeleving en helpt uw klanten en medewerkers zich beter te uiten, de reden achter de voorkeur te communiceren.

Aan het eind van de dag de deelnemers zijn enthousiast over het design-DNA en de kwaliteiten van uw merk en zijn daarom ware brand ambassadeurs.Er zijn rijke en prachtige verhalen in automotive design, het hoe en waarom achter de esthetiek. Zelden krijgen die verhalen de ruimte. Niels heeft uitgebreide ervaring in het cureren van auto en design gerelateerde evenementen, hij begrijpt de subtiele betekenissen van design in de auto-industrie en is goed thuis in het verwoorden ervan. Hij is in staat om publiek uit zeer uiteenlopende sectoren te boeien. Zijn lezing stemt hij, indien gewenst, af op uw bedrijf of sector.

Niels van Roij MA boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Niels van Roij MA.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Niels van Roij MA, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Niels van Roij MA en de eventuele overige kosten om een optreden van Niels van Roij MA mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Niels van Roij MA.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Niels van Roij MA. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Niels van Roij MA checken, een gratis optie plaatsen op Niels van Roij MA en de boeking(en) van Niels van Roij MA voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Niels van Roij MA, BOEKINGSBUREAU Niels van Roij MA, BOEKINGSBURO Niels van Roij MA, ENTERTAINMENTBUREAU Niels van Roij MA, ENTERTAINMENTBURO Niels van Roij MA, ARTIESTENBUREAU Niels van Roij MA, BOEKINGSKANTOOR Niels van Roij MA, IMPRESARIAAT Niels van Roij MA, MUZIEKBURO Niels van Roij MA, MUZIEKBUREAU Niels van Roij MA, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Niels van Roij MA, ARTIESTENBOEKINGSBURO Niels van Roij MA, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Niels van Roij MA.

 

Offerte Niels van Roij MA aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag