Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen dr. ir. Teun Koetsier boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

dr. ir. Teun Koetsier boeken?

dr. ir. Teun Koetsier boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van dr. ir. Teun Koetsier.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van dr. ir. Teun Koetsier.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van dr. ir. Teun Koetsier ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van dr. ir. Teun Koetsier plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie dr. ir. Teun Koetsier

Historicus en filosoof

Dr. Ir. Teun Koetsier is als historicus en filosoof verbonden aan de Faculteit Exacte Wetenschappen van de Vrije Universiteit. Hij studeerde in Delft, Nijmegen en Stanford en promoveerde op een onderwerp op het grensvlak van geschiedenis en filosofie van de wiskunde. Hij is auteur van vele artikelen en schreef en publiceerde meerdere boeken, zoals

The Philosophy of Mathematics of Imre Lakatos, a historical approach, Elsevier Science Publishers, 1991,

Word ik van filosofie een beter mens?, Uitgeverij Damon, 2001 (samen met Karen Vintges en Huub Schwab),

Mathematics and the Divine, A Historical Study, Elsevier Science Publishers, 2005 (samen met Luc Bergmans),

Door de Wol Geverfd, Weverijen in Laren, Laren, 2011 (samen met Antoinetty van den Brink en Jos Joossen).

Op dit moment werkt hij aan een boek over de historische achtergronden van de informatiemaatschappij.

Voor onderwijs en onderzoek verbleef hij herhaaldelijk in het buitenland. Van 1990 tot 1997 was hij voorzitter van de permanente commissie voor de geschiedenis van de IFToMM (International Federation for the Promotion of Mechanism and Machine Science).  In 2004 kreeg hij de IFToMM Award of Merit voor zijn werk op het gebied van de geschiedenis van machines en mechanismen. Zijn onderzoek heeft zich de laatste jaren bewogen in de richting van de geschiedenis van de techniek. Op dit moment doceert hij het college History and Philosophy of the Information Society aan de Vrije Universiteit.

Teun Koetsier bekleedt een aantal nevenfuncties. Hij is binnen de Faculteit Exacte Wetenschappen van de VU lid van de Examencommissie belast met fraudegevallen. Hij is voorzitter van de Commissie Persoonlijke Archieven van Wiskundigen van het Koninklijk Wiskundig Genootschap. Hij is voorzitter van de Stichting Epsilon. Hij is IFToMM Secretary for Honors and Awards.

dr. ir. Teun Koetsier boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van dr. ir. Teun Koetsier.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van dr. ir. Teun Koetsier, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van dr. ir. Teun Koetsier en de eventuele overige kosten om een optreden van dr. ir. Teun Koetsier mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van dr. ir. Teun Koetsier.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor dr. ir. Teun Koetsier. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van dr. ir. Teun Koetsier checken, een gratis optie plaatsen op dr. ir. Teun Koetsier en de boeking(en) van dr. ir. Teun Koetsier voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT dr. ir. Teun Koetsier, BOEKINGSBUREAU dr. ir. Teun Koetsier, BOEKINGSBURO dr. ir. Teun Koetsier, ENTERTAINMENTBUREAU dr. ir. Teun Koetsier, ENTERTAINMENTBURO dr. ir. Teun Koetsier, ARTIESTENBUREAU dr. ir. Teun Koetsier, BOEKINGSKANTOOR dr. ir. Teun Koetsier, IMPRESARIAAT dr. ir. Teun Koetsier, MUZIEKBURO dr. ir. Teun Koetsier, MUZIEKBUREAU dr. ir. Teun Koetsier, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU dr. ir. Teun Koetsier, ARTIESTENBOEKINGSBURO dr. ir. Teun Koetsier, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR dr. ir. Teun Koetsier.

 

Offerte dr. ir. Teun Koetsier aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag