Eigenschappen Diana Kuip boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Diana Kuip boeken?

Diana Kuip boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Diana Kuip.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Diana Kuip.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Diana Kuip ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Diana Kuip plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Diana Kuip

Bekend sportjournalist en schrijver

Schrijver en journalist Diana Kuip is het zeldzame soort vrouw dat zondagavond om 7 uur klaar zit voor Studio Sport. Ze was vijf jaar lang chef-redactie van mannenblad JFK, waar ze onder meer de voetbalredactie onder haar hoede had. Hoewel de voetbalwereld is een harde en lastige wereld is waar vrouwen een nadeel kunnen hebben, weet Diana dit altijd om te buigen naar een voordeel. Dankzij haar bijzondere en openhartige interviews met topvoetballers als Robin van Persie, Klaas-Jan Huntelaar, Giovanni van Bronckhorst, Dennis Bergkamp, David Beckham, Edwin van der Sar en Wesley Sneijder is ze een bekende en opvallende verschijning in de Nederlandse voetbalwereld.

Onlangs schreef zij het boek ‘Voetbalmoeders’, dat in mei 2012 uitkwam. Een verhalenboek over de échte sterren achter de Nederlandse stervoetballers, inderdaad; hun moeders. In Voetbalmoeders staan de verhalen van de moeders van onder andere Wesley Sneijder, Rafael van der Vaart, Erwin en Ronald Koeman, Frank en Ronald de Boer, Nigel de Jong, Mark van Bommel, Edwin van der Sar en Giovanni van Bronckhorst centraal. Over deze grappige en vaak ook ontroerende ontmoetingen kan Diana meer dan smeuïg vertellen. Ook kan zij bijvoorbeeld goed uitleggen waarom de moeders van de voetballers zo’n hekel hebben aan de pers.

Diana Kuip weet verder alles van het vak bladen maken. Ze stond als chef-redactie aan de wieg van het blad JFK, dat in vijf jaar uitgroeide tot Nederlands bekendste mannenmodeblad. Afgelopen jaar verliet ze het blad vrijwillig om als ondernemer aan de slag te kunnen. Als interviewer wist zij de meest lastige kandidaten over te halen tot een openhartig interview, zoals Jeroen Pauw, Peter R. de Vries, Jan Mulder, Matthijs van Nieuwkerk en Wilfried de Jong. Verder staat Diana Kuip bekend om haar lef en toewijding in de journalistiek. Zo trainde zij (uit vrije wil) een half jaar lang dagelijks om één keer in haar leven een bokswedstrijd te kunnen vechten. In 2009 stond ze dan ook in de finale van het Nederlands Kampioenschap boksen… puur om er een verhaal over te kunnen maken.

Diana Kuip boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Diana Kuip.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Diana Kuip, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Diana Kuip en de eventuele overige kosten om een optreden van Diana Kuip mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Diana Kuip.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Diana Kuip. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Diana Kuip checken, een gratis optie plaatsen op Diana Kuip en de boeking(en) van Diana Kuip voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Diana Kuip, BOEKINGSBUREAU Diana Kuip, BOEKINGSBURO Diana Kuip, ENTERTAINMENTBUREAU Diana Kuip, ENTERTAINMENTBURO Diana Kuip, ARTIESTENBUREAU Diana Kuip, BOEKINGSKANTOOR Diana Kuip, IMPRESARIAAT Diana Kuip, MUZIEKBURO Diana Kuip, MUZIEKBUREAU Diana Kuip, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Diana Kuip, ARTIESTENBOEKINGSBURO Diana Kuip, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Diana Kuip.

Offerte Diana Kuip aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag