Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen Chris Hinze boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Chris Hinze boeken?

Chris Hinze boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Chris Hinze.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Chris Hinze.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Chris Hinze ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Chris Hinze plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Chris Hinze

Fluitist, componist, producer en wereldreiziger

Fluitist, componist, producer en wereldreiziger Chris Hinze begon met pianospelen toen hij 12 jaar oud was. Hij studeerde fluit aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag en won een studiebeurs voor het prestigieuze Berklee College of Music in Boston. Begin jaren ‘70 maakte hij in Nederland de barok-/jazzalbums ‘Telemann my Way’ en ‘Vivat Vivaldi’ later gevolgd door “Sketches Variations” on Bach waarmee hij internationale bekendheid verwierf. In diezelfde periode startte hij de “Chris Hinze Combination”, een jazzrock fusion combinatie, waarmee hij op het jazz festival te Montreux de internationale Persprijs ontving.

Chris Hinze won daarna nog verschillende muziekprijzen (o.a. de “Beethoven Award” van de stad Bonn voor de compositie ‘Live Music Now en de “Prix D’Italia” voor zijn productie ‘Mangala’). Tevens ontving hij drie Edison Awards. 10 jaar lang is hij op tour geweest met de Duitse top gitarist Sigi Schwab.

Toen Chris Hinze in 1974 in Bombay studeerde op de bansuri fluit werd de kiem gelegd voor zijn liefde voor het combineren van westerse muziek met etnische muziekvormen. Het musiceren en improviseren met muzikanten uit verschillende culturen en muziekstijlen is iets wat hij tot op de dag van vandaag doet.

In 1994 werd Chris Hinze na zijn tournee door Azië uitgenodigd door de Dalai Lama. Delen van het opgenomen interview gebruikte hij op zijn succesvolle cd’s: ‘Tibet Impressions vol. 1, 2 3′. Junkie XL gebruikte twee van zijn tracks voor een cd met Ambient House remixen.

In totaal nam Chris Hinze meer dan 70 albums op en produceerde en speelde hij met velen zoals, Jasper van ’t Hof “Pili Pili”, het 1e Kevin Eubanks album, het 1e special E. Fax album, Charlie Mariano, Arto Tuncboyaci, Toots Thielemans, John Lee Gerry Brown, Zbigniew Seifert, Peter Tosh, Robbie Shakespeare, Sly Dunbar, Don Burrows, Trilok Gurtu, Ramesh Shotham, Fode Youla, The Karnataka College of Percussion, Lelo M’Batchi en nog vele anderen.

In 2010 deed hij de Multi Media Solo Theater tournee van “Tibet tot Tanger”, waarvan een reprise komt in het najaar van 2011.

Onder de titel:”Geluk is een besluit” verzorgt Chris Hinze lezingen voor het bedrijfsleven. “De Kunst van het Losmaken” is tevens een inspirerend betoog over keuzes maken als mens en ondernemer, waarbij de vraag centraal staat: Hoe hou je de regie over het leven in eigen hand? Hij vertelt over zijn ervaringen als zelfstandig ondernemer en muzikant en de eeuwige zoektocht naar “BALANS”. Chris Hinze geeft zijn visie op de oorzaken en gevolgen van stress, maar vertelt vooral over de weg om hier positief mee om te gaan. Een lezing bij uitstek geschikt voor ondernemers, managers en directeuren. Aansluitend op zijn lezing verzorgt Chris Hinze een “Mini Multi media Concert” van circa 45 minuten.

Sinds 1994 woont hij op het eiland Ibiza, alwaar hij ook z´n studio heeft. Veel albums, dvd´s en theaterconcepten zijn hier bedacht. De uitdaging voor hem is en blijft om steeds een betekenisvolle balans te vinden tussen persoonlijk leven, produceren en de grote wereld als geheel.

 

Chris Hinze boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Chris Hinze.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Chris Hinze, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Chris Hinze en de eventuele overige kosten om een optreden van Chris Hinze mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Chris Hinze.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Chris Hinze. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Chris Hinze checken, een gratis optie plaatsen op Chris Hinze en de boeking(en) van Chris Hinze voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Chris Hinze, BOEKINGSBUREAU Chris Hinze, BOEKINGSBURO Chris Hinze, ENTERTAINMENTBUREAU Chris Hinze, ENTERTAINMENTBURO Chris Hinze, ARTIESTENBUREAU Chris Hinze, BOEKINGSKANTOOR Chris Hinze, IMPRESARIAAT Chris Hinze, MUZIEKBURO Chris Hinze, MUZIEKBUREAU Chris Hinze, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Chris Hinze, ARTIESTENBOEKINGSBURO Chris Hinze, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Chris Hinze.

 

Offerte Chris Hinze aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag