Sporters boeken BURO2010

Eigenschappen Erik Borgman ‘Voetbal jongleur’ boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Op aanvraag

Erik Borgman ‘Voetbal jongleur’ boeken?

Erik Borgman ‘Voetbal jongleur’ boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Erik Borgman ‘Voetbal jongleur’.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Erik Borgman ‘Voetbal jongleur’.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Erik Borgman ‘Voetbal jongleur’ ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Erik Borgman ‘Voetbal jongleur’ plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Erik Borgman ‘Voetbal jongleur’

Extra informatie Erik Borgman ‘Voetbal jongleur’

Voetbal-jongleur extraordinaire. Erik jongleert vijf voetballen in een kasteel met een plafond hoogte van 2. 60m en de volgende dag op de middenstip van de Arena voor 35,000 mensen. Geestelijk en fysiek flexibel dus en zijn stijlvolle en technisch van zeer hoog niveau voetbal routine doet zelfs een stadion vol ruige supporters het zwijgen toe. Zijn heel eigen, sterk en pakkend muzikale thema hoor je mensen lang na zijn optreden na neurién en de mannen zie je een paar van zijn moves op de parkeer plaats proberen na te apen. De vrouwen kijken toe…. Erik jongleerde reeds bij Cirque du Soleil, Cirque Plume en op tal van gala`s en stadionshows over de gehele wereld. Conference act. Niemand wordt gespaart, hijzelf, zijn voetballen en zijn nieuwe assistent (uit het publiek) moeten het ontgelden. ( en natuurlijk Seedorf!). Scherp, snel en toch respectvol. . . . 20 minuten conference act.

Erik Borgman ‘Voetbal jongleur’ boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Erik Borgman ‘Voetbal jongleur’.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Erik Borgman ‘Voetbal jongleur’, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Erik Borgman ‘Voetbal jongleur’ en de eventuele overige kosten om een optreden van Erik Borgman ‘Voetbal jongleur’ mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Erik Borgman ‘Voetbal jongleur’.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid checken, een gratis optie plaatsen en de boeking(en) voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

 

Offerte Erik Borgman ‘Voetbal jongleur’ aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag