Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen drs. Rolf van Uye boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

drs. Rolf van Uye boeken?

drs. Rolf van Uye boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van drs. Rolf van Uye.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van drs. Rolf van Uye.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van drs. Rolf van Uye ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van drs. Rolf van Uye plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie drs. Rolf van Uye

Midden Oosten en Balkan deskundige

In conflict en post-conflict gebieden vallen een groot aantal zekerheden weg: mensenrechten worden met voeten getreden, de rechtstaat brokkelt af en onveiligheid en geweld nemen toe. Het westen investeert al jaren in de wederopbouw van deze gebieden en probeert – vaak tussen de bedrijven door – westerse democratische waarden te introduceren.

Rolf van Uye heeft Semitische Taal en Letterkunde gestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam. Tijdens zijn studie al werkte hij voor UNIFIL in Zuid Libanon waar hij vloeiend Arabisch leerde spreken en daarbij veel praktische kennis opdeed over de Islam en zijn verhouding tot andere godsdiensten. Verder inspireerde in Zuid Libanon de specifieke dynamiek van de Palestijnse bevrijdingsideologieën vanaf eind jaren 70 het ontstaan van een aantal militante Islamitische bewegingen die als voorbeeld golden voor veel hedendaagse Islamitische bewegingen en groeperingen.

Handhaving van de rechtsorde en maatschappijopbouw waren in die omstandigheden erg moeilijk maar niet onmogelijk. De ervaringen die hij daar opdeed waren echter bepalend voor het verdere verloop van zijn carrière. Het Midden Oosten bleef trekken en voor gemotiveerde mensen waren er tal van mogelijkheden bij internationale organisaties om zich met maatschappijopbouw in brede zin bezig te houden. Na UNIFIL, werkte Rolf vervolgens bij Radio Nederland Wereldomroep en UNRWA als manager zowel in voorlichting beleid alsmede in de operationele sfeer.

Na het afsluiten van het Dayton akkoord in december 1995 dat een einde bracht aan de oorlog in voormalig Joegoslavië, heeft Rolf een aantal senior management functies bekleed in Kosovo, Bosnië en Montenegro. Werk met bijzondere politieke implicaties waarbij zijn “institution building” en brede management ervaring hem uitstekend van pas kwamen. Management ervaring, maar ook kennis van conflict resolutie, het maken en implementeren van beleid in extreme of anderszins moeilijke omstandigheden, de beperkte exporteerbaarheid van het concept “democratie” en de grenzen van de maakbaarheid van de maatschappij. In de Balkan werkte hij onder andere voor de OVSE en de Office of the High Representative. En ja, internationale bemoeienis op dit gebied kan verschil uitmaken! Tevens heeft Rolf meegewerkt en geschreven aan het NIOD Rapport over Srebrenica (april 2002).

Op dit moment is hij bezig met het opzetten van een “peace building” programma voor Irak.

Rolf van Uye wordt regelmatig gevraagd om in fora zitting te nemen waar het Midden Oosten of de Balkan worden besproken. Dit kan zijn bij Clingendael maar ook bij de OVSE, de VN of samenwerkingsverbanden tussen internationale NGO’s onderling en/of Nederlandse NGO’s.

 

drs. Rolf van Uye boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van drs. Rolf van Uye.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van drs. Rolf van Uye, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van drs. Rolf van Uye en de eventuele overige kosten om een optreden van drs. Rolf van Uye mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van drs. Rolf van Uye.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor drs. Rolf van Uye. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van drs. Rolf van Uye checken, een gratis optie plaatsen op drs. Rolf van Uye en de boeking(en) van drs. Rolf van Uye voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT drs. Rolf van Uye, BOEKINGSBUREAU drs. Rolf van Uye, BOEKINGSBURO drs. Rolf van Uye, ENTERTAINMENTBUREAU drs. Rolf van Uye, ENTERTAINMENTBURO drs. Rolf van Uye, ARTIESTENBUREAU drs. Rolf van Uye, BOEKINGSKANTOOR drs. Rolf van Uye, IMPRESARIAAT drs. Rolf van Uye, MUZIEKBURO drs. Rolf van Uye, MUZIEKBUREAU drs. Rolf van Uye, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU drs. Rolf van Uye, ARTIESTENBOEKINGSBURO drs. Rolf van Uye, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR drs. Rolf van Uye.

 

Offerte drs. Rolf van Uye aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag