Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen dr. Paul Rem boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

dr. Paul Rem boeken?

dr. Paul Rem boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van dr. Paul Rem.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van dr. Paul Rem.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van dr. Paul Rem ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van dr. Paul Rem plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie dr. Paul Rem

Conservator bij Paleis Het Loo
Paul Rem, geboren in 1962, studeerde Kunstgeschiedenis en Klassieke Archeologie aan de Vrije Universiteit te Amsterdam. Zijn afstudeerscriptie verklaarde de verbouwing van Paleis Soestdijk (1815-1821). In 1998 promoveerde hij op kerkmeubelen en -sieraden in de grote stadskerken van Dordrecht en Rotterdam van vlak na de beeldenstorm.In 1993 trad hij in dienst als conservator van Paleis Het Loo. Naast auteur van diverse wetenschappelijke en populairwetenschappelijke publicaties heeft hij zitting in heeft hij zitting in de besturen van de Vereniging Rembrandt, het Stedelijk Museum Zwolle en in de raad van specialisten van het Hermitage Museum Amsterdam. Ook is hij keurmeester meubelen van TEFAF, MaastrichtHij maakte verschillende tentoonstellingen, zowel op Het Loo als daar buiten. Als woordvoerder van Het Loo is hij regelmatig te zien in de media, waaronder in het royalty-programma BlauwBloed, EenVandaag en als tafelgast in Tijd voor MAX (Omroep MAX) en KnevelVan den Brink (EO).Paul Rem verricht openingen van tentoonstellingen en evenementen en is ‘host’ in producties van programmamaker Inge le Cointre en regisseur Paul Kramer, zoals ‘Den Haag-sporen van Oranje’ (uitzending NTR) en de mini-serie ‘Drie koningen’ (uitzending Omroep MAX). Op 2 maart gaf hij voor NTR Academie een lezing over de kunstcollectie van koning Willem II. Voor meer informatie kunt de website van Paul Rem bezoeken.Paul Rem is een veelzijdig spreker en houdt zich veel bezig met historische onderwerpen zoals Oranje geschiedenis, kerkinterieur, antiek en etiquette. Zijn kennis van kunst en cultuur is toepasbaar op een overvloed van onderwerpen, waardoor een goede indruk als spreker niet uit kan blijven.

dr. Paul Rem boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van dr. Paul Rem.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van dr. Paul Rem, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van dr. Paul Rem en de eventuele overige kosten om een optreden van dr. Paul Rem mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van dr. Paul Rem.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor dr. Paul Rem. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van dr. Paul Rem checken, een gratis optie plaatsen op dr. Paul Rem en de boeking(en) van dr. Paul Rem voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT dr. Paul Rem, BOEKINGSBUREAU dr. Paul Rem, BOEKINGSBURO dr. Paul Rem, ENTERTAINMENTBUREAU dr. Paul Rem, ENTERTAINMENTBURO dr. Paul Rem, ARTIESTENBUREAU dr. Paul Rem, BOEKINGSKANTOOR dr. Paul Rem, IMPRESARIAAT dr. Paul Rem, MUZIEKBURO dr. Paul Rem, MUZIEKBUREAU dr. Paul Rem, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU dr. Paul Rem, ARTIESTENBOEKINGSBURO dr. Paul Rem, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR dr. Paul Rem.

 

Offerte dr. Paul Rem aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag