Eigenschappen Hans Melissen boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Hans Melissen boeken?

Hans Melissen boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Hans Melissen.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Hans Melissen.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Hans Melissen ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Hans Melissen plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Hans Melissen

Fascinatie voor wijn

Op het eerste gezicht lijkt het verwonderlijk dat de jongste zoon uit een Calvinistisch gezin van elf kinderen zo geraakt is door het fenomeen wijn.

En dat het serieus is mogen we welgevoeglijk aannemen: in 5 jaar tijd verschenen 6 boeken van zijn hand met wijn als uitgangspunt.

Het eerste boek ‘Château Poeha’ was meteen een bestseller, waarvan er ruim vijftigduizend werden verkocht. Ook de verhalenbundels ‘Vloeibare Liefde’ en ‘Verhalen met een Slok Op’ vonden de weg naar een groot publiek.

De fascinatie voor wijn begon toen hij op zijn achttiende kennis maakte met de uitgebreide wijnkelder van de eerste aanstaande schoonvader.

Dit onderaardse gewelf met zijn vloeibare geschiedenissen sprak zeer tot de verbeelding van de geboren verhalenverteller.

Hij koos echter voor een vak dat niets met wijn te maken had: hij werd dramaschrijver en regisseur van film en televisieprogramma’s. Na de filmacademie werkte hij onder andere met fenomenen als Bert Haanstra en Fons Rademakers.

Voor televisie schreef hij vele dramaseries en werkte als regisseur aan de programma’s van Rik Felderhof, zoals ‘De Stoel’ en ‘Villa Felderhof’, smaakvolle programma’s voor een groot publiek.

Maar de wijn had hem nooit losgelaten: elk jaar reisde hij in zijn vrije tijd naar een van de vele wijngebieden. Deze verkenningen leverde de basis voor de verhalen, die hij bundelde zoals in het onlangs verschenen boek ‘Fransen Kunnen Niet Koken hebben Geen Verstand Van Wijn’.

Lezingen van Hans Melissen zijn fascinerende gebeurtenissen en de workshop ‘Maak je eigen Château Pétrus en Mouton Rothschild’ geeft een verrassende wending aan menig evenement.

Hans Melissen boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Hans Melissen.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Hans Melissen, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Hans Melissen en de eventuele overige kosten om een optreden van Hans Melissen mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Hans Melissen.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Hans Melissen. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Hans Melissen checken, een gratis optie plaatsen op Hans Melissen en de boeking(en) van Hans Melissen voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Hans Melissen, BOEKINGSBUREAU Hans Melissen, BOEKINGSBURO Hans Melissen, ENTERTAINMENTBUREAU Hans Melissen, ENTERTAINMENTBURO Hans Melissen, ARTIESTENBUREAU Hans Melissen, BOEKINGSKANTOOR Hans Melissen, IMPRESARIAAT Hans Melissen, MUZIEKBURO Hans Melissen, MUZIEKBUREAU Hans Melissen, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Hans Melissen, ARTIESTENBOEKINGSBURO Hans Melissen, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Hans Melissen.

Offerte Hans Melissen aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag