Accordeonist Peter

Eigenschappen Accordeonist Peter boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Op aanvraag

Accordeonist Peter boeken?

Accordeonist Peter boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Accordeonist Peter.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Accordeonist Peter.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Accordeonist Peter ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Accordeonist Peter plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Accordeonist Peter

Extra informatie Accordeonist Peter

Biografie Accordeonist Peter
Nautisch, Jordanees, Frans of een breed Internationaal repertoire?

Gaat u binnenkort naar de haaien, of maakt u schoon schip? Zit u aan de grond, of bent u recht door zee?

Ligt u voor Pampus, of gaat geen zee u te hoog? Bent u in de aap gelogeerd, of gaat het u voor het lapje? Wat u ook voor maritieme plannen heeft, het feestgedruis neemt hand over hand toe wanneer uw Accordeonist-ter-Zee Peter Faber u meeneemt op een muzikale wereldreis langs al die plekken die zeelui trekken: van zwoele Caribische stranden naar de louche zeemanscafés, door ongure havenbuurten naar de diepblauwe baaien van de Stille Oceaan, over woeste zeeën én weer terug. Een Accordeonist-ter-Zee Eerste Klasse kan in bijna alle omstandigheden uit de voeten.

Terwijl de wind langs de masten giert, beweegt hij zich akoestisch zingend en spelend door het publiek. Wanneer de verzengende zon de zeilen bleekt klinkt een ouderwetse shanty, slaat het zoute water over het dek dan steekt de avontuurlijke zeeman in hem de kop op en bezingt hij zijn veroveringen in alle havens van de wereld. Dreigen de emoties de spuigaten uit te lopen bij een alwéér een hartverscheurend zeemanslied, dan is er al een vrolijke meezinger ingezet, of gaat er een golf van herkenning door het publiek als de titelsong van The Loveboat klinkt.

Naast de authentieke Amsterdamse nummers en de zeemansliedjes beschikt Peter Faber over een zeer uitgebreid en afwisselend repertoire. Aan u de keus: zowel vooraf als tijdens het optreden kunt u uw voorkeur kenbaar maken. Calypso’s, zeemansliedjes, cumbia’s,

smartlappen, chansons, cabaretliedjes, meezingers, tango’s, klassieke melodieën, folkmuziek, kinderliedjes, musette’s, tex-mex, levensliederen, sixties muziek, u kunt het zo gek niet verzinnen of het behoort tot de mogelijkheden. En verzint u het wél zo gek, dan mag u het altijd even voorzingen!
Accordeonist Peter boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Accordeonist Peter boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Accordeonist Peter.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Accordeonist Peter, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Accordeonist Peter en de eventuele overige kosten om een optreden van Accordeonist Peter mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Accordeonist Peter.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Accordeonist Peter. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Accordeonist Peter checken, een gratis optie plaatsen op Accordeonist Peter en de boeking(en) van Accordeonist Peter voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Accordeonist Peter, BOEKINGSBUREAU Accordeonist Peter, BOEKINGSBURO Accordeonist Peter, ENTERTAINMENTBUREAU Accordeonist Peter, ENTERTAINMENTBURO Accordeonist Peter, ARTIESTENBUREAU Accordeonist Peter, BOEKINGSKANTOOR Accordeonist Peter, IMPRESARIAAT Accordeonist Peter, MUZIEKBURO Accordeonist Peter, MUZIEKBUREAU Accordeonist Peter, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Accordeonist Peter, ARTIESTENBOEKINGSBURO Accordeonist Peter, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Accordeonist Peter.

 

Offerte Accordeonist Peter aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag