Danny Malando

Eigenschappen Danny Malando boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg

Danny Malando boeken?

Danny Malando boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Danny Malando.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Danny Malando.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Danny Malando ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Danny Malando plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Danny Malando

Extra informatie Danny Malando

Danny Malando en het Malando orkest staan garant voor een avond vol passie en romantiek. Een avond vol prachtige muziek. Tangoklassiekers als Olé Guapa en Blue Tango nemen u mee terug naar de zwoele jaren twintig. De orkestleden zien er prachtig uit in hun kleurrijke kostuums en trakteren u op fantastische muziek die u herkent van vroeger. De aanstekelijke ritmes en herkenbare klanken van het accordeon staan garant voor een avond muzikaal genieten.

Danny Malando boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Danny Malando.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Danny Malando, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Danny Malando en de eventuele overige kosten om een optreden van Danny Malando mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Danny Malando.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Danny Malando. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Danny Malando checken, een gratis optie plaatsen op Danny Malando en de boeking(en) van Danny Malando voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Danny Malando, BOEKINGSBUREAU Danny Malando, BOEKINGSBURO Danny Malando, ENTERTAINMENTBUREAU Danny Malando, ENTERTAINMENTBURO Danny Malando, ARTIESTENBUREAU Danny Malando, BOEKINGSKANTOOR Danny Malando, IMPRESARIAAT Danny Malando, MUZIEKBURO Danny Malando, MUZIEKBUREAU Danny Malando, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Danny Malando, ARTIESTENBOEKINGSBURO Danny Malando, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Danny Malando.

 

Offerte Danny Malando aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag