DuoNL

Eigenschappen Duo NL boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
30 min.
Geluid
Geluid tot ca. 350 p.

Duo NL boeken?

Duo NL boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Duo NL.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Duo NL.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Duo NL ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Duo NL plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Duo NL

Extra informatie Duo NL

DuoNL, Chris en Williejan hadden nog niet eerder van elkaar gehoord, totdat ze elkaar in 2007 in een paar weken tijd meermalen tegenkwamen bij een aantal  achtereenvolgende optredens.

Chris, de vrouwelijke helft van het Duo is al vanaf haar 14e actief als zangeres en ze trad op die leeftijd al vaak op met Leo van Helmond,  welbekend als Dikke Leo. Chris had al eerder een Duo gevormd en verzorgde met haar voormalige collega avondvullende programma’s, daarnaast heeft ze ook haar eigen band gehad.

Williejan, de mannelijk helft van het duo begon in 2005 met zingen, gewoon omdat hij daar lol in had en bracht vrijwel direct daarbij zijn eerste eigen solo single uit.Na een aantal keren met elkaar in gesprek te zijn geweest ontstond het idee om samen een single op te gaan nemen. Hierbij was al heel vlug het Duo geboren, met de eerste single uit 2007 “Echte Vrienden” hadden ze erg veel succes, ze werden direct opgepakt door de media. Dat smaakte naar meer en er volgde dan ook meer singles, en zelfs een aantal albums

DuoNL boeken voor optredens:

DuoNL heeft een mooie lijst met optredens op hun naam staan waaraan ze in 2013 hun grote televisie debuut bij het SBS6 programma Bloed Zweet en Tranen konden voegen waar ze zelfs de hotseat hebben behaald.

Daarvoor was DuoNL al bekend bij het tv programma Hart Voor Muziek, waarbij ze in 2012 als artiest mee afreisde naar Turkije. Eerder stonden zij op het Levenslied in den Bosch, bij de tv programa’s Brabant Toppers en Brabant Party, de RadioNL zomertour , het Holandio super feest etc. etc.

Duo NL boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Duo NL.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Duo NL, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Duo NL en de eventuele overige kosten om een optreden van Duo NL mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Duo NL.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Duo NL. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Duo NL checken, een gratis optie plaatsen op Duo NL en de boeking(en) van Duo NL voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

 

Offerte Duo NL aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag