Mandy en Laura

Eigenschappen Mandy en Laura boeken

Prijs
v.a. 1.975
Tijdsduur
30 min.
Geluid
Geluid tot ca. 350 p.

Mandy en Laura boeken?

Mandy en Laura boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Mandy en Laura.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Mandy en Laura.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Mandy en Laura ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Mandy en Laura plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Mandy en Laura

Extra informatie Mandy en Laura

Biografie Mandy en Laura ABBA (The Winner Takes It All)
Mandy Laura: sound-a-likes van ABBA en finalisten van SBS ‘The Winner Takes It All.’ Mandy en Laura zijn beiden enorm actief in de muziek. Mandy doet al sinds jaar en dag backing vocals bij René Froger en is verantwoordelijk voor de koorarrangementen van de Toppers. Hiernaast is zij o.a. scout voor the Voice of Holland, doet zij veel studiowerk voor bijv. Disney on Ice en zingt zij de Koffietijdtune.

Laura kennen we vooral als stem van diverse tekenfilmfiguren zoals Ariel de Kleine Zeemeermin en Gloria van Madagascar. Ze doet veel solo-optredens met orkesten en heeft aan verschillende theaterprodukties meegewerkt zoals Legally Blond en The world goes round. Ook schreef Laura haar eigen theaterprogramma ROK met het gelijknamige album.

Samen zongen Mandy en Laura in 1982 het liedje ‘Op een onbewoond eiland’ van Kinderen voor Kinderen en deden zij in 1986 mee aan het Eurovisiesongfestival als Frizzle Sizzle met ‘Alles heeft een Ritme’.

ABBA is voor Mandy en Laura de reden dat de twee ooit professioneel muziek zijn gaan maken. ABBA zit de dames in het bloed en tijdens hun show zingen Mandy en Laura als echte sound-alikes de bekende ABBA hits van Dancing Queen en Waterloo tot Take a chance on me. Als je je ogen sluit, denk je dat Agnetha en Annifrid staan te zingen.
Mandy en Laura ABBA (The Winner Takes It All) boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Mandy en Laura boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Mandy en Laura.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Mandy en Laura, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Mandy en Laura en de eventuele overige kosten om een optreden van Mandy en Laura mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Mandy en Laura.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Mandy en Laura. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Mandy en Laura checken, een gratis optie plaatsen op Mandy en Laura en de boeking(en) van Mandy en Laura voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Mandy en Laura, BOEKINGSBUREAU Mandy en Laura, BOEKINGSBURO Mandy en Laura, ENTERTAINMENTBUREAU Mandy en Laura, ENTERTAINMENTBURO Mandy en Laura, ARTIESTENBUREAU Mandy en Laura, BOEKINGSKANTOOR Mandy en Laura, IMPRESARIAAT Mandy en Laura, MUZIEKBURO Mandy en Laura, MUZIEKBUREAU Mandy en Laura, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Mandy en Laura, ARTIESTENBOEKINGSBURO Mandy en Laura, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Mandy en Laura.

 

Offerte Mandy en Laura aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag