NAKATOMI

Eigenschappen Nakatomi boeken

Prijs
v.a. 2.775
Tijdsduur
30 min.
Geluid
Geluid tot ca. 750 p.

Nakatomi boeken?

Nakatomi boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Nakatomi.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Nakatomi.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Nakatomi ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Nakatomi plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Nakatomi

Extra informatie Nakatomi

Nakatomi scoorde tijdens de hardcorehype in de jaren ’90 Top 40 hits die nog groter waren dan de pupillen destijds. De top 15 doorbraaksingle ‘Free’, #5 hit ‘Sing’ en de ongekende meezing-classic ‘Children Of The Night’ (#2) stonden op high rotation bij alle grote radiostations. Daarnaast draaide TMF de videoclips helemaal grijs en de 350.000 gabbers van Nederland belden hun vingers blauw om Nakatomi aan te vragen bij on-demand clipkanaal The Box.

Producers Danski Delmundo veroverden na Nakatomi de wereld van Zanzibar tot de Bananenbar met Alice Deejay en Vengaboys, maar de happy hits van Nakatomi worden tot op de dag van vandaag volop gedraaid in bars, clubs, online en on-air. Denk hierbij aan 90’s Request op 3FM, Woensdag Hakkuhdag bij 538, Radio Veronica’s 90’s Top 750 en natuurlijk Het Foute Uur van Q-Music.

Nu 90’s feesten en festivals als paddestoelen uit de grond schieten was de roep om de comeback van Nakatomi niet meer te negeren. ‘Children Of The Night’ zal remastered opnieuw uitgebracht worden en de originele zangeres, de spontane Rachel Spier, zal als Nakatomi volledig live gaan touren.
Nakatomi boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Nakatomi boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Nakatomi, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van en de eventuele overige kosten om een optreden van mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Nakatomi.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid checken, een gratis optie plaatsen en de boeking(en) voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

Offerte Nakatomi aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag