Koffie Ferkeerd

Eigenschappen Koffie Ferkeerd boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Op aanvraag

Koffie Ferkeerd boeken?

Koffie Ferkeerd boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Koffie Ferkeerd.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Koffie Ferkeerd.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Koffie Ferkeerd ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Koffie Ferkeerd plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Koffie Ferkeerd

Extra informatie Koffie Ferkeerd

Biografie Koffie Ferkeerd
Een avondje van `Smartlap’ tot aan `Rock and Roll’ dat is; ‘Koffie Ferkeerd’ met Bennie en Mathilde.

Bennie en Mathilde vormen samen een bijzonder paar. Samen zingen zij de sterren van de hemel en kunt u met dit eigenaardige koppel zelf een keer de artiest want op verzoek nemen zij hun Kara-ok‚ Show voor u mee.

Mathilde zal op haar ondeugende wijze het publiek vermaken met haar interviews en vlotte babbel en Bennie zal met zijn `goddelijke lichaam’ menig vrouwenhart doen sneller slaan.

‘Koffie Ferkeerd’ is een avondvullend programma waar u erg enthousiast over zult zijn.

Daarnaast zijn Bennie en Mathilde te boeken als tussen- of finale act of als presentatie duo om op uw evenement de feestvreugde te verhogen. Samen brengen zij ook een themafeest en zijn zij tevens als solo artiest te boeken.

Bestel vanaf nu ‘Koffie Ferkeerd’
Koffie Ferkeerd boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Koffie Ferkeerd boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Koffie Ferkeerd.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Koffie Ferkeerd, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Koffie Ferkeerd en de eventuele overige kosten om een optreden van Koffie Ferkeerd mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Koffie Ferkeerd.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Koffie Ferkeerd. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Koffie Ferkeerd checken, een gratis optie plaatsen op Koffie Ferkeerd en de boeking(en) van Koffie Ferkeerd voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Koffie Ferkeerd, BOEKINGSBUREAU Koffie Ferkeerd, BOEKINGSBURO Koffie Ferkeerd, ENTERTAINMENTBUREAU Koffie Ferkeerd, ENTERTAINMENTBURO Koffie Ferkeerd, ARTIESTENBUREAU Koffie Ferkeerd, BOEKINGSKANTOOR Koffie Ferkeerd, IMPRESARIAAT Koffie Ferkeerd, MUZIEKBURO Koffie Ferkeerd, MUZIEKBUREAU Koffie Ferkeerd, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Koffie Ferkeerd, ARTIESTENBOEKINGSBURO Koffie Ferkeerd, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Koffie Ferkeerd.

 

Offerte Koffie Ferkeerd aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag