XY6T9

Eigenschappen XY6T9 boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
2x 20 min.
Geluid
Op aanvraag

XY6T9 boeken?

XY6T9 boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van XY6T9.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van XY6T9.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van XY6T9 ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van XY6T9 plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie XY6T9

Biografie XY6T9
XY6T9 is europa’s nieuwste, heetste en meest spraakmakende meidengroep van 2013. De verwachtingen van hun eerste single, die uitkomt in de lente van dit jaar zijn hoog gespannen.

Tijdens hun act vertolken ze naast hun eigen nummers ook sexy remixes van danceclassics. Een mooie mix van stoere dansmuziek, strakke choreografie, pure entertainment en sexy moves.

XY6T9 is zeer geschikt voor discotheken, dance festivals en grote feesten.
XY6T9 boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

XY6T9 boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van XY6T9.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van XY6T9, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van XY6T9 en de eventuele overige kosten om een optreden van XY6T9 mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van XY6T9.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor XY6T9. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van XY6T9 checken, een gratis optie plaatsen op XY6T9 en de boeking(en) van XY6T9 voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT XY6T9, BOEKINGSBUREAU XY6T9, BOEKINGSBURO XY6T9, ENTERTAINMENTBUREAU XY6T9, ENTERTAINMENTBURO XY6T9, ARTIESTENBUREAU XY6T9, BOEKINGSKANTOOR XY6T9, IMPRESARIAAT XY6T9, MUZIEKBURO XY6T9, MUZIEKBUREAU XY6T9, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU XY6T9, ARTIESTENBOEKINGSBURO XY6T9, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR XY6T9.

 

Offerte XY6T9 aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag