De zware jongens boeken

Eigenschappen De Zware Jongens boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
30 min.
Geluid
Op aanvraag

De Zware Jongens boeken?

De Zware Jongens boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van De Zware Jongens.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van De Zware Jongens.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van De Zware Jongens ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van De Zware Jongens plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van De Zware Jongens

Extra informatie De Zware Jongens

De Zware Jongens hebben sinds het uitkomen van hun eerste single in het jaar 2000 al meer dan 20 hits gescoord.

Hun versie van “Anton aus Tirol” haalde in het jaar 2000 moeiteloos een top-20 notering. De publieksfavoriet “Stil aan de overkant” wordt nog steeds wekelijks in alle stadions vanaf de tribunes gezongen.

In 2007 verschijnt hun allergrootste feestknaller tot nu toe. “De Jodeljump” wordt uitgeroepen tot “feesthit van het jaar” en de Zware Jongens ontvangen hiervoor een party-award. Het liedje wordt ondanks een bescheiden notering in de hitlijsten, in alle kroegen en op alle feesten grijsgedraaid en Fokko en Arie treden onafgebroken op. In de wintersportgebieden is De Jodeljump een absolute topper.

Een greep uit het rijke oevre van de Zware Jongens: “Hoog is de zolder”,“De poes van tante Loes” ,“Dorst”, “Bonnie Hoep”,“Rosemarie”, “De allemansdans”“We heffen de glazen” (een bewerking van “Der Alte Dessauer”) en “Het Bier”. Dit laatste nummer wordt in Duitsland een grote hit in de versie van DJ Düsse & Marry. In het Duits heet het nummer “Wiir”.

Begin 2018 komen de heren met “De Kneu”. Een ode aan hun lievelingsvogel, de Kneu. Ondanks een radio en televisie boycot werd het nummer één van de grootste feesthits van het jaar, met bijna twee miljoen views op Youtube.

Augustus 2018 wordt de Lege Krattenwals – ook wel de Krattenpolka (opnieuw) uitgebracht. Dit lied, al in 2006 opgenomen is nooit op single uitgebracht. Echter dankzij spontane acties tijdens de Nijmeegse Vierdaagse en op het Truckstar Festival in Assen, waar de “Lege Krattenwals” werd uitgevoerd, werd dit lied in de zomer van 2018 een enorme hit op Facebook en op YouTube. Het stond zelfs op nummer 2 bij Dumpert

Begin 2019 komen de heren met Lajuktzng. Wederom een feestnummer van de bovenste plank. De Zware Jongens trekken de lijn door: elke plaat die zij maken is uniek en heeft een hoog feest-gehalte!

De live-optredens van de Zware Jongens zijn één groot doe-en-zing-mee-feest. Het publiek wordt uitgenodigd om mee te doen met allemaal grappige bewegingen en wordt getrakteerd op een enorm leuke show, waarbij stil blijven staan bijna onmogelijk is.

Fotocredits: Jelly Mellema

De Zware Jongens boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van De Zware Jongens, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van De Zware Jongens en de eventuele overige kosten om een optreden van De Zware Jongens mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van De Zware Jongens.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid checken, een gratis optie plaatsen en de boeking(en) voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

Offerte De Zware Jongens aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag