De Wannebiezz boeken

Eigenschappen De Wannebiezz boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Op aanvraag

De Wannebiezz boeken?

De Wannebiezz boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van De Wannebiezz.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van De Wannebiezz.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van De Wannebiezz ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van De Wannebiezz plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van De Wannebiezz

Extra informatie De Wannebiezz

De Wannebiezz vielen bij Holland’s Got Talent 2012 op met hun humoristische optreden. Gordon bestempelde dit vrolijke trio als “Te gek in hun genre” en Patricia Paay wilde graag meer van De Wannabiezz zien.

Arie van Ballegooie, Rocco di Cabrio en Gilles de la Tourniquette zijn geboren en getogen op de kermis en trekken nu met hun vrolijke interactieve ‘Hollandstalige’ liedjesprogramma door Nederland en België om met het publiek gezellig de narigheid van alle dag eens van zich af te zingen. De Wannebiezz hebben het repertoire van Het Cocktail trio geadopteerd met de goedkeuring van Ad van der Geijn, het enige nog levende lid van dit legendarische trio. Daarnaast brengen de Wannebiezz een unieke mix van hits uit de afgelopen 40 jaar. Van smartlappen tot Rock & Roll en alles wat daar tussen zit. Het Nederlandstalige repertoire wordt zo nu en dan afgewisseld met een (steenkolen) Engelse, Duitse, Franse of Spaanse hit.

Hun jarenlange vriendschap, Hollandse gezelligheid, Rotterdamse bravoure, herkenbare humor en het vrije kermisleven zijn de basis voor een ongedwongen meezingfestijn waarbij (bijna) niets moet en (bijna) alles mag.

De Wannebiezz zijn in diverse varianten te boeken voor optredens op privéfeesten, bedrijfsevenementen, festivals en artiestenavonden.
Een greep uit de mogelijkheden:
• Wannebiezz Gezellig De naam zegt het al: de Wannebiezz maken het gezellig in een drie kwartier durende show. Alle hits passeren de revue en de voetjes gaan geheid van de vloer.
• Wannebiezz Dubbelop Als ze het in drie kwartier gezellig kunnen maken, laat het zich raden wat er gebeurt in twee keer die tijd! Ze gooien alle remmen los en bouwen een ouderwets ‘feesie’. Eventueel in combinatie met een DJ of aangevuld met een andere act.
• Wannebiezz in 3Vout Wat dacht u van een middag- of avondvullende show van 3 x 45 minuten? De Wannebiezz trekken alles uit de kast om de toeschouwers een onvergetelijke meezingervaring te bezorgen. Ook hier prima te combineren met een DJ of een aanvullende act.
• Wannebiezz B!K D!EL De overtreffende trap. De moeder van alle Wannebiezz-optredens.
Middag- of avondvullend. In twee keer één uur razen de Wannebiezz aangevuld
met een vierkoppige band door hun repertoire heen. Eventueel inclusief DJ.
• Wannebiezz in de blote kont Arie, Rocco en Gilles kleden hun liedjes uit door de meeste instrumenten achterwege te laten. 30 minuten lang gezellige meezing- en luisterliedjes. Met minimale begeleiding van gitaar, accordeon en eventueel contrabas en cajon klinken ze net even intiemer, romantischer en gevoeliger. Of is dat maar schijn?

De Wannebiezz boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van De Wannebiezz.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van De Wannebiezz, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van De Wannebiezz en de eventuele overige kosten om een optreden van De Wannebiezz mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van De Wannebiezz.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid checken, een gratis optie plaatsen op en de boeking(en) van voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

 

Offerte De Wannebiezz aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag