Jan Akkerman & Band

Eigenschappen Jan Akkerman & Band boeken

Prijs
v.a. 3.000
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Op aanvraag

Jan Akkerman & Band boeken?

Jan Akkerman & Band boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Jan Akkerman & Band.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Jan Akkerman & Band.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Jan Akkerman & Band ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Jan Akkerman & Band plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Jan Akkerman & Band

Niet veel muzikanten behoeven zo weinig verdere introductie als deze nederlandse Topgitarist. Voor veel muziekliefhebbers is Akkerman onbetwist de beste gitarist die ons land ooit heeft voortgebracht, zijn naam staat al bijna 50 jaar als een huis !

Jan (1946) begint zijn muzikale loopbaan op jeugdige leeftijd bij Friendship Sextet en daarna Johnny&His Cellar Rockers. Zijn eerste hit scoort hij met The Hunters in 1966. ‘ Russian Spy And I ‘ haalt de toptien in de Top 40 en door Jan’s virtuoze lick is hij op slag een begrip in Nederland. Met Brainbox (1969) wordt hij in ons land onsterfelijk, met Focus (begin jaren ’70) verovert hij de wereld!

In de periode na Focus maakt Jan nog 2 schitterende LP’s met Kaz Lux (Eli/Transparental) en werkt verder eigenlijk voornamelijk aan zijn solo carrière en eigen Band. Dit resulteert in meer dan 20 LP/CD/DVD’s, van o.a. Jan Akkerman 3 (1979) en Pleasure Point (1982) via The Noise Of Art (1990) en C.U. (2003) tot Live In Concert The Hague (2007) én zijn laatste studioproductie Minor Details (2011), waarbij hij opvalt door zijn altijd gewaagde en inventieve spel en zijn drang zichzelf te blijven ontwikkelen.

Tijdens zijn lange loopbaan is hij meermaals onderscheiden, waarvan ‘Best Guitarist’ in Melody Maker (1973) en de ‘Gouden Harp’ (2005) misschien wel de belangrijkste zijn en heeft hij samengewerkt met vooraanstaande musici als BB King, Billy Cobham, Paco Pena, Gino Vanelli, Jack Bruce, Ice-T e.v.a.

Met zijn sublieme vaste begeleidingsband speelt Jan ‘live’ een eigenzinnige en boeiende muzikale mix van rock,jazz,blues&moderne dance, waarbij de meester elk optreden nog maar weer eens laat horen dat zijn muziek nooit simpel is en barst van de diversiteit. Ook anno 2012 klinken Jan&Band nog fris en energiek. Jan Akkerman is een fenomeen !

Jan Akkerman is al ruim 40 jaar onze beste gitarist en nog altijd vanuitzonderlijke klasse. Hij is te boeken met zijn eigen uitstekende band (en af en toe ERIC VLOEIMANS als ‘gast’) én in een Brainbox-setting met zanger BERT HEERINK (ex. Vandenberg)

Jan Akkerman & Band boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Jan Akkerman & Band.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Jan Akkerman & Band, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Jan Akkerman & Band en de eventuele overige kosten om een optreden van Jan Akkerman & Band mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Jan Akkerman & Band.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Jan Akkerman & Band. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Jan Akkerman & Band checken, een gratis optie plaatsen op Jan Akkerman & Band en de boeking(en) van Jan Akkerman & Band voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

Offerte Jan Akkerman & Band aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag