Tiny Little Bigband boeken

Eigenschappen Tiny little bigband boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Op aanvraag

Tiny little bigband boeken?

Tiny little bigband boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Tiny little bigband.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Tiny little bigband.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Tiny little bigband ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Tiny little bigband plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Tiny little bigband

Extra informatie Tiny little bigband

Op zoek naar een band die je naar de keel vliegt? We doen je een aanbod dat je niet kunt weigeren.
Let’s Jitter! Tiny Little Bigband heeft een onvergelijkbaar geluid en een unieke uitstraling. We maken muziek die reikt van Frank Sinatra en Duke Ellington tot Michael Bublé en ZZ Top en Aerosmith. We gooien ze bij elkaar en mengen ze tot een aanstekelijke mix. Het is gemakkelijk en toch ruw, jazzy en toch pop, vertrouwd en toch verrassend. En -volgens de mensen die de Jitter ervaring al eens mochten meemaken onvergetelijk!
Tiny Little Bigband is regelmatig te horen op 3FM, TROS Muziekcafé en Cappuccino (Radio 2) en is tevens vaste bezoeker van het Glazen Huis. Het is de nieuwe sensatie op vele festivals (o.a. North Sea Jazzfestival, The Hague Jazz), uiteenlopende bedrijfs- en theaterevenementen (o.a. Joop van den Ende Producties) en talloze privéfeesten. Ook mag het zich de muzikale ho_everancier noemen van Hotel Huis ter Duin en de SS Rotterdam.

Tweede album
Na het debuutalbum ‘New Blu’Eyes’ is de CD ‘Sharp Dressed Men’ meteen enthousiast ontvangen. De verzameling van eigenzinnig bewerkte pop- en rocksongs -en een tweetal eigen songs- is door lovende recensies overladen.
Zoals bijvoorbeeld Hans Dulfer stelt: Als je deze CD opzet, ga je dansen. Zo niet, bel een dokter want je bent ziek…
Sharp Dressed Men
Tiny Little Bigband is een achtmansformatie (zang, piano, bas, drums en een viermans blazerssectie) en is altijd ‘dressed to impress’. De band beheerst de speel-energie van ingehouden op de achtergrond tot expressief op de voorgrond
Voor intieme gezelschappen kan de band geboekt worden zonder blazers. Welke bezetting dan ook, we staan klaar om te ‘Jitteren’ binnen 25 minuten na aankomst!

Tiny little bigband boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Tiny little bigband, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Tiny little bigband en de eventuele overige kosten om een optreden van Tiny little bigband mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Tiny little bigband.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Tiny little bigband. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid  checken, een gratis optie plaatsen en de boeking(en) voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

Offerte Tiny little bigband aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag