Julia van Helvoirt

Eigenschappen Julia van Helvoirt (Idols) boeken

Prijs
v.a. 1.295
Tijdsduur
30 min.
Geluid
Incl. A-set (geluid tot ca. 250 p.)

Julia van Helvoirt (Idols) boeken?

Julia van Helvoirt (Idols) boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Julia van Helvoirt (Idols).

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Julia van Helvoirt (Idols).

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Julia van Helvoirt (Idols) ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Julia van Helvoirt (Idols) plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Julia van Helvoirt (Idols)

Extra informatie Julia van Helvoirt (Idols)

Julia van Helvoirt (Idols) is een echte gezelligheidstijger die stiekem altijd al mee heeft willen doen aan Idols. Het liefst wil ze singer-songwriter worden. Ze heeft een eigen geluid en staat bekend om haar hese stem. Muziek maken vindt ze het allerleukste wat er is, vooral liedjes schrijven. Julia zingt en schrijft het liefst Nederlandstalig, want daar kan ze het meeste emotie in leggen.

Uiteindelijk is Julia van Helvoirt de winnaar geworden van Idols!

Julia van Helvoirt (Idols) boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Julia van Helvoirt (Idols).
Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Julia van Helvoirt (Idols), neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs en de eventuele overige kosten om een optreden van Julia van Helvoirt (Idols) mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Julia van Helvoirt (Idols).

Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid checken, een gratis optie plaatsen op Julia van Helvoirt (Idols) en de boeking(en) van Julia van Helvoirt (Idols) voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).
Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

Offerte Julia van Helvoirt (Idols) aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag