Leo Nardell

Eigenschappen Leo Nardell boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
30 min.
Geluid
Geluid tot ca. 350 p.

Leo Nardell boeken?

Leo Nardell boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Leo Nardell.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Leo Nardell.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Leo Nardell ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Leo Nardell plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Leo Nardell

Extra informatie Leo Nardell

Biografie Leo Nardell
Op 15 juni 1961 werd Leo Nardell geboren als Leendert Cornelis Wijkhuise. Samen met zijn ouders en broer heeft hij zijn vroege kinderjaren doorgebracht in de Amsterdamse buurt in Haarlem. Van kleuter tot puber woonde hij letterlijk op het speelplein naast de school en dat was echt “Toppie”! Op zijn 15de verhuisde hij naar het centrum, boven het cafe van zijn vader. Voor een puber was dat natuurlijk helemaal “het einde”!.

Daar begon weldra en eigenlijk als vanzelf de belangstelling voor het zingen. In de regio stond hij als snel bekend als “Lion O’Neill”. Mede door diverse optredens als “Haarlem Cup” zanger in ’89, werd Leo gevraagd om te zingen op feesten en evenementen in de wijde omtrek. Zo ging dat nog vele jaren door…totdat hij door een wederzijdse vriend in contact kwam met Menno Buch, die hem uitnodigde om in Zomerbuch (2000) te komen optreden. Met het legendarische nummer; “Blue Spanish Eyes”, ontving hij vele positieve reacties. Daaruit vloeide Leo voort als vaste zanger in het succesvolle TV programma; De Relatieman, dat wekelijks werd uitgezonden door Veronica. Hierdoor brak Leo door als landelijke bekendheid. De artiestennaam Lion O’Neill werd vervangen door Leo Nardell. Daarna volgden er diverse hits. De hoogste binnenkomer in de Nederlandse Top 100 was; “Laat de boel maar lekker waaien”, gevolgd door: “Ik doe wat ik wil”en de z.g. Apres Ski Hits; “Hй Holladijee” en “Wat is het stil”.

In het TV programma Night Club liet Leo horen, wat zijn fans inmiddels al heel lang weten; dat hij ook andere pijlen op zijn boog heeft! Op veler verzoek van zijn trouwe fans en door de positieve reacties die hij regelmatig ontvangt, besluit Leo om een concert te geven in Schouwburg de Meerse (Hoofddorp), boordevol prachtig Engels – en Nederlandstalig repertoire. Hiermee doet hij niet alleen zijn fans ontzettend veel (luister)plezier maar laat hij tevens zien dat Leo Nardell nog heel veel te bieden heeft.
Leo Nardell boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Leo Nardell boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Leo Nardell.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Leo Nardell, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Leo Nardell en de eventuele overige kosten om een optreden van Leo Nardell mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Leo Nardell.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Leo Nardell. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Leo Nardell checken, een gratis optie plaatsen op Leo Nardell en de boeking(en) van Leo Nardell voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Leo Nardell, BOEKINGSBUREAU Leo Nardell, BOEKINGSBURO Leo Nardell, ENTERTAINMENTBUREAU Leo Nardell, ENTERTAINMENTBURO Leo Nardell, ARTIESTENBUREAU Leo Nardell, BOEKINGSKANTOOR Leo Nardell, IMPRESARIAAT Leo Nardell, MUZIEKBURO Leo Nardell, MUZIEKBUREAU Leo Nardell, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Leo Nardell, ARTIESTENBOEKINGSBURO Leo Nardell, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Leo Nardell.

 

Offerte Leo Nardell aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag