Kaj van der Voort boeken

Eigenschappen Kaj van der Voort boeken

Prijs
v.a. 1.495
Tijdsduur
30 min.

Kaj van der Voort boeken?

Kaj van der Voort boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Kaj van der Voort.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Kaj van der Voort.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Kaj van der Voort ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Kaj van der Voort plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Kaj van der Voort

Extra informatie Kaj van der Voort

Kaj van der Voort (22 jaar) begon zijn carrière in 2007 toen hij op 11 jarige leeftijd gecast werd voor de hoofdrol van ‘Ciske de Rat’ in de gelijknamige musical. In deze musical heeft Kaj geschitterd naast Danny de Munk, Mariska van Kolck en Jorge Verkroost.

In het voorjaar van 2013 neemt Kaj samen met Jai, Cassius, Samuel en Dioni deel aan het internationale TV-format “X-factor” als de Boyband B-Brave. Zij behalen de derde plek wat hen een platencontract bij Sony Music Entertainment oplevert. Dat B-Brave de meest populaire boyband van de Benelux wordt blijkt uit de unieke prestaties van de band van de afgelopen jaren:
– Debuutalbum ‘De Eerste Date’ 11 weken op nr. 1 in Nederlandse album charts
– 3 jaar op rij Nickelodeon ‘Kids Choice Award’ voor ‘Favoriete Act Nederland/België’
– De single ‘One Night Stand’ van de tweede EP ‘LOS’ werd triple platina
– Meer dan 17 miljoen YouTube streams en 10 miljoen Spotify streams

In 2017 besluit B-Brave uit elkaar te gaan zodat de bandleden zich kunnen storten op hun persoonlijke carrières.

Kaj is tot tweemaal toe genomineerd voor de Hitkrant ‘Hittegolf Hunk’, een prijs die hij in 2014 en 2016 op zijn naam mag schrijven. In 2017 heeft Kaj de presentatie van de Hittegolf award voor zijn rekening nemen. ‘Ik ben erg trots op de progressie die ik heb gemaakt van Hunk naar presentator, aldus Kaj. Natuurlijk is Kaj ook in 2017 genomineerd in meerdere categorieën.

‘Er begint voor mij een nieuw hoofdstuk als solo artiest’, een spannende periode waarin ik mezelf vooral wil toeleggen op ontwikkeling. Ontwikkeling in de breedste zin van het woord zang, dans en presentatie.’ ‘Ik vind het helemaal te gek dat ik dit mag aftrappen met deelname aan het succesvolle RTL programma “Dance Dance Dance”, een droom die uitkomt!’
Samen met Maan zal Kaj de spreekwoordelijke sterren van de hemel dansen naast collega koppels Zoey Ivory en Marnix Lenselink, GTST- bff’s Stijn Fransen en Toprak Yalçiner, zangeres Edsilia Rombley en cabaretier Roué Verveer en Shownieuws-collega’s Renate Gerschtanowitz & Koos van Plateringen.

Op 15-12-2017 is Kaj officieel naar buiten gekomen met zijn solo debuut album “Alles is Anders”. De eerste single “Mee naar haar” scoorde onder andere op youtube al 400.000 views en is op Spotify inmiddels als 320.000 keer beluisterd. ‘Naast alle leuke en bijzondere tv en presentatie klussen heb ik de afgelopen maanden in de studio aan mijn nieuwe muziek gewerkt. Samen met producers en songwriters heb ik persoonlijke nummers geschreven en opgenomen. ‘Ik ben heel erg blij met hoe mijn fans hierop reageren.’

Tussen alle werkzaamheden door reist Kaj naar Griekenland voor reisorganisatie GoGo om reisverslagen te maken van de leukste jongeren vakanties. ‘Het leukste aan mijn vak vind ik de diversiteit, het ene moment sta je in een tv studio te dansen voor een miljoenen publiek, de volgende dag ben je nummers aan het schrijven voor je eerste solo album om vervolgens op ‘vakantie’ te gaan met leeftijdsgenoten, super tof !’

Kaj van der Voort boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Kaj van der Voort, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs en de eventuele overige kosten om een optreden van haar mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Kaj van der Voort.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid checken, een gratis optie plaatsen en de boeking(en) van Kaj van der Voort voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

Offerte Kaj van der Voort aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag