DJ Kicken

Eigenschappen DJ Kicken boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Op aanvraag

DJ Kicken boeken?

DJ Kicken boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van DJ Kicken.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van DJ Kicken.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van DJ Kicken ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van DJ Kicken plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie DJ Kicken

Mede door vader Kicken werd Henri al vroeg aangestoken met het muziekvirus en dat resulteerde op 8-jarige leeftijd tot het eerste optreden als zogenaamde dj. Op de lagere school mocht hij op vrijdagmiddag muziek draaien voor zijn klasgenootjes, onder het motto: “Wat is jouw hobby?”. Het jaar daarna werd hij gevraagd om de muziek te verzorgen op een schoolfeestje en dat deed hij toen samen met twee vrienden. Alleen hij durfde te praten via de microfoon en de anderen niet. In 1981 begon hij zijn eerste radiostation genaamd Radio The FLYING DUTCHMAN 97,0 fm. Iedere dag van 18.00 tot 19.00 uur draaide hij de Limburgse variant op de avondspits omdat in die tijd de ROZ uitzond op de frequentie van Hilversum 3. In 1982 begon hij zijn Belgische radio loopbaan bij RMC in Maasmechelen waar hij op vrijdagavond een programma had. In de jaren daarna heeft hij nog bij diverse Belgische radiostations gedraaid,zoals Maasvallei radio, Arcan Radio, Grafiek Maaseik, Radio Royaal Hamont-Achel en nog wel een radiootje waar hij de naam niet eens meer van weet.
Als sinds de jaren 80 is deze allround deejay ook bezig met het draaien in discotheken. Begin jaren 90 werd het toeristische plaatsje Valkenburg zijn werkterrein waar hij elke zomer wekenlang draaide. In 1994 werd hij wekelijks resident in Schinveld in Discotheek Meetpoint. Diverse andere discotheken in België en Nederland benaderden hem om bij hun zijn kunsten te vertonen. Eind jaren 90 werden de eerste eigen producties een feit want remixen maken van oude nummers is nog steeds een van zijn hobby’s! Dit resulteerde in 2002 tot zijn eerste single: I Wanna Dance With Somebody, een cover van Whitney Houston. Daarna werd Pennywise – Bro-Hymn door hem onder handen genomen dat onder de noemer Let me hear you nog steeds een veel gedraaide party-hit is. In 2004 maakte hij samen met Mc-q Ain’t no party (Like an Alcoholic Party) dat zelfs de partyhit van dat jaar werd en in Belgie zelfs in de top 10 terecht kwam.
In dit zelfde jaar waren de 4 non blondes aan de buurt om geremixed te worden, onder de project naam : SALOU S.L. feat Joyce – What’s up. In 2005 scoort hij een bijna top 10 notering met de remake van de evergreen Happy Together. In 2006 is het jaar van nieuwe samenwerkingen zoals met Sonic solutions en Jude dat resulteerde in Nasty Creep en Walking on Sunshine 2006. De mix cd The alcoholic Party mix is een feit geworden met daarin verrassende combinaties van bekende hits!
Als u denkt die naam Kicken die ken ik toch , dat kan kloppen want hij is de broer van Patrick Kicken (Veronica).

DJ Kicken boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van DJ Kicken.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van DJ Kicken, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van DJ Kicken en de eventuele overige kosten om een optreden van DJ Kicken mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van DJ Kicken.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor DJ Kicken. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van DJ Kicken checken, een gratis optie plaatsen op DJ Kicken en de boeking(en) van DJ Kicken voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT DJ Kicken, BOEKINGSBUREAU DJ Kicken, BOEKINGSBURO DJ Kicken, ENTERTAINMENTBUREAU DJ Kicken, ENTERTAINMENTBURO DJ Kicken, ARTIESTENBUREAU DJ Kicken, BOEKINGSKANTOOR DJ Kicken, IMPRESARIAAT DJ Kicken, MUZIEKBURO DJ Kicken, MUZIEKBUREAU DJ Kicken, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU DJ Kicken, ARTIESTENBOEKINGSBURO DJ Kicken, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR DJ Kicken.

 

Offerte DJ Kicken aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag