Gerard Ekdom

Eigenschappen Gerard Ekdom boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
90 min.
Geluid
Exclusief

Gerard Ekdom boeken?

Gerard Ekdom boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Gerard Ekdom.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Gerard Ekdom.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Gerard Ekdom ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Gerard Ekdom plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Gerard Ekdom

Gerard Ekdom is geboren in De Bilt op 26 maart 1978, hij is radio-dj bij 3FM. Gerard Ekdom weet al vroeg wat hij wil worden: diskjockey. Al op zijn 14e wordt hij regelmatig gevraagd als drive-in jock. Als radio-dj begint hij bij de lokale zender Radio De Bilt. Ook werkt hij korte tijd bij Stadsomroep Utrecht en NEW Dance Radio. De plek bij Stadsomroep Utrecht heeft Ekdom grotendeels te danken aan dj Fred Siebelink. Hij zag wel wat in Gerard en Fred leidde hem rond bij de Stadsomroep. In 1998 begint Gerard Ekdom zijn carrière bij 3FM in de nachtopleiding bij de AVRO. Daarnaast is Gerard nog te horen bij Magic FM en Hot Radio. In september verhuist Gerard van de nacht naar de zondagochtend en presenteert hij het programma EKDOM!. Zijn echte doorbraak komt zeven maanden later, als hij twee weken mag invallen bij het programma Arbeidsvitaminen. Dat bevalt zowel Gerard als de AVRO goed en daarna gaat het snel. Gerard krijgt eerst een dagelijks nachtprogramma, maar op 17 september 2001 vervangt hij definitief Wim Rigter als vaste presentator van de Arbeidsvitaminen. Gerard is iedere werkdag te horen tussen 9. 00 uur en 12. 00 uur en het is het best beluisterde programma van de zender. Naast het programma Arbeidsvitaminen presenteert Gerard Ekdom ook het muzikale freakprogramma Ekdom in De Nacht iedere zaterdag tussen 03:30 en 06:00. Gerard kan in dit programma de plaaten draaien die daar overdag niet geschikt voor zijn. Sinds september 2006 presenteert Gerard samen met Michiel Veenstra iedere vrijdag van 19:00 tot 22:00 uur het programma Ekstra weekend. Een programma om je weekend goed mee te beginnen!

Gerard Ekdom boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Gerard Ekdom, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Gerard Ekdom en de eventuele overige kosten om een optreden van Gerard Ekdom mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Gerard Ekdom.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Gerard Ekdom. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Gerard Ekdom checken, een gratis optie plaatsen op Gerard Ekdom en de boeking(en) van Gerard Ekdom voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

 

Offerte Gerard Ekdom aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag