De Zingende Kapsters

Eigenschappen De Zingende Kapsters boeken

Prijs
Op aanvraag

De Zingende Kapsters boeken?

De Zingende Kapsters boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van De Zingende Kapsters.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van De Zingende Kapsters.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van De Zingende Kapsters ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van De Zingende Kapsters plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie De Zingende Kapsters

Rock Around de Comb
Met de show ‘Rock around the Comb’ (letterlijk vertaald ‘Rock rondom de Kam’), zorgen de Zingende Kapsters voor een unieke Rock ‘n Roll beleving. Terwijl het publiek een hairdo make-over krijgt van deze spontane Rock ‘n Roll meisjes, zingen ze heerlijke jaren ’50 en ’60 hits. Stilzitten is er bijna niet bij!

Wake up little Susie, Breaking up is hard to do, Jailhouse Rock; stuk voor stuk heerlijke nummers uit de ‘fifties’ en ‘sixties’. Niet alleen de muziek geeft je het gevoel dat je even terug in de tijd bent. De Rock ‘n Roll girls verschijnen in stijl in hun petticoats en zingen de sterren van de hemel, ondertussen maken ze stoere kuiven en kapsels bij iedereen die dat wil. Mannen veranderen we met onze ‘bakkenbaarden’ in Elvis

Na hun show zal iedereen weten wie deze zingende kapsters zijn en zonder twijffel helemaal terug verlangen naar die befaamde ’50 en ’60. De act is zowel interessant voor jong als oud, aangezien de Rock ‘n Roll muziek nog steeds van invloed is op hedendaagse muziek, denk maar aan The Baseballs of de aanhoudende populariteit van de film Grease. Ook de kuiven zijn op dit moment weer terug in de mode!

De combinatie van de enorme fascinatie die deze ladies hebben voor Rock ‘n Roll en hun muzikale professionaliteit en ervaring, zorgt ervoor dat deze act een spetterende toevoeging is voor welk evenement dan ook. U waant zich echt even ‘back in the ’50/’60!

Swing the Mood
Na het succes van hun Rock ‘n Roll act ‘Rock around the Comb’, komen De Zingende Kapsters met een nieuwe muzikale variant ‘Swing the Mood’. Hetzelfde concept maar dan met het repertoire, decor, kleding en kapsels uit de jaren ’40.

De Zingende Kapsters is een ludieke 3-in-1 act, waarbij het publiek getrakteerd wordt op livezang door twee vrolijke dames (1). Terwijl de dames (in close harmony) zingen kan men een hairdo-make-over krijgen (2). De combinatie van interactie en livezang, zorgt ervoor dat de entertainmentwaarde dermate hoog is, zodat alleen het ernaar kijken en luisteren al een genot is (3). ‘Swing the Mood’ is een feest, het decor, kleding en de kapsels komen uit de jaren ’40, waardoor de herinnering aan de bevrijding weer helemaal tot leven komt!

‘Saddle up’ voor De Zingende Kapsters
De Zingende Kapsters komen weer met een supergave nieuwe show! Ook bij deze Country & Western variant kunt u verrassend entertainment verwachten. Uiteraard met prachtige live zang en haarfun maken de twee countrygirls er altijd iets gezelligs van. Er is veel interactie met het publiek en u zingt vast veel nummers gemakkelijk mee!

Naast mooie en gezellige countrysongs hebben de girls ook weer gedacht aan een leuk decor. Dit keer nemen de bezoekers niet plaats op een Rock ‘n Roll kruk, of Militaire kist, maar op een Westernzadel! Alleen dat al is natuurlijk een belevenis. Of je nu jong of oud bent, iedereen wordt vermaakt. Dus ‘Saddle up’ voor De Zingende Kapsters | Country & Western!

De Zingende Kapsters aus Tirol
‘De Zingende Kapsters aus Tirol’ is de allernieuwste show van deze twee zingende dames. De kuiven en andere vintage kapsels maken nu plaats voor mooie vlechten met bloemetjes, vlinders en nog veel meer! Jongens of mannen worden ‘versierd’ met mooie snorren. De dames verschijnen in hun prachtige Dirndls en zingen heerlijke en gezellige liedjes terwijl de kapsels van het feestend publiek onder handen worden genomen.

De Zingende Kapsters boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden.Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van de Zingende Kapsters, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs en de eventuele overige kosten om een optreden mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van De Zingende Kapsters.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor De Zingende Kapsters. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van De Zingende Kapsters checken, een gratis optie plaatsen en de boeking(en)  voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

 

Offerte De Zingende Kapsters aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag