Prof Drabb boeken

Eigenschappen Professor Drabb boeken

Prijs
v.a. 500
Tijdsduur
180 min.

Professor Drabb boeken?

Professor Drabb boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Professor Drabb.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Professor Drabb.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Professor Drabb ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Professor Drabb plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Professor Drabb

Met drie wereldrecords op zijn naam, een eigen boek (Koffiedik kijken) optredens in radio en tv programma’s en zijn shows voor groot en klein publiek in Nederland en Belgie, geniet de Hilversumse Prof Drabb landelijke bekendheid als spraakmakende handlezer. Drabb neemt geen hand voor de mond en is welbespraakt. Hij is vaste gast op feesten en partijen. Al menig bekende Nederlander heeft hij de hand gelezen, Marco Borsato, Patty Brard, Wolter Kroes, Jamai , Sita een lange lijst die zo lijkt, niet ophoudt! De belangstelling voor zijn optreden is groot! DE handlezer, voor wie niets geheim blijft, onbeschaamd charmant. . . Prof Drabb !.

Professor Drabb boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Professor Drabb.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Professor Drabb, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Professor Drabb en de eventuele overige kosten om een optreden van Professor Drabb mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Professor Drabb.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Professor Drabb. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Professor Drabb checken, een gratis optie plaatsen op Professor Drabb en de boeking(en) van Professor Drabb voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

Offerte Professor Drabb aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag