tom-en-leonie-boeken

Eigenschappen Tom en Leonie boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Op aanvraag

Tom en Leonie boeken?

Tom en Leonie boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Tom en Leonie.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Tom en Leonie.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Tom en Leonie ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Tom en Leonie plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Tom en Leonie

Extra informatie Tom en Leonie

Biografie Tom en Leonie

Een muzikale act met piano en zang als sfeervolle achtergrondmuziek of als muzikale omlijsting van jouw feest, borrel of diner. We kunnen inprikken of nemen onze eigen versterker mee, deze is geschikt voor de kleinere zalen.

Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.

Tom en Leonie boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Tom en Leonie, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Tom en Leonie en de eventuele overige kosten om een optreden mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Tom en Leonie.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Tom en Leonie. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid checken, een gratis optie plaatsen en de boeking(en) voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

Offerte Tom en Leonie aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag