Johnny Rosenberg

Eigenschappen Johnny Rosenberg boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Op aanvraag

Johnny Rosenberg boeken?

Johnny Rosenberg boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Johnny Rosenberg.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Johnny Rosenberg.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Johnny Rosenberg ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Johnny Rosenberg plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Johnny Rosenberg

Extra informatie Johnny Rosenberg

Biografie Johnny Rosenberg
Johnny Rosenberg U herkend hem vast uit de hit The Voice of Holland, maar deze man heeft veel meer in zijn mars. U kunt dat nu vastleggen op uw feest!

Jazz-muziek is Johnny Rosenberg letterlijk met de paplepel ingegoten. Ver voor de tijd dat de wereld kennis maakte met Michael Bublé was Johnny al bekend met de muziek van iconen als Tony Bennett, Frank Sinatra, Dean Martin en Nat King Cole. Niet zo verwonderlijk dus dat Johnny ook een trouwe luisteraar en fan van Michael Bublé en zijn muziek werd. Al snel werd duidelijk dat Johnny’s stem zich goed leende voor het zingen van Bublé’s poppy jazz-songs en Johnny begon serieus met het coveren en opnemen van Bublé’s liedjes.

Inmiddels is Johnny Rosenberg uitgegroeid tot de ware Bublé-imitator die in zowel vocale capaciteiten, maar ook in charisma en entertainment niet onder doet voor zijn 2 jaar oudere Canadese idool. In 2009 werd Johnny benaderd door een Engelse theaterproducent die in de nabije toekomst een theatertour gaat opzetten onder de naam ‘Tribute to Michael Bublé’, met Johnny in de hoofdrol en een ware bigband als achtergrond.

In Nederland kwam men met hetzelfde idee om de Tilburg Bigband (welbekende bigband vanauit Conservatorium in Tilburg, onder leiding van Maino Remmers) dit project te gaan uitzetten in Benelux. Kortom de eerste optredens zijn geboekt, en het eerste concert zal 19 dec 2010 te zien zijn, en in 2011 zullen diverse Theaters in den lande al geboekt.

Naar overleg heeft Johnny Rosenberg samen met de Tilburg bigband, hebben zei ervoor gekozen om dit ook op bedrijfsevenementen, feesten, en buitenevents te gaan verkopen. Kortom op uw feest een geweldige echte Bigband van topniveau, en Johnny Rosenberg als Michael Buble !

Kortom uniek in Benelux.

Uiteraard is Johnny tot op heden ook gewoon als solo-imitator te boeken. Hebt u een feestje, een bruiloft, een diner of andere chique gelegenheid waarbij de poppy croonersmuziek van Michael Bublé perfect zou passen? Dit is uw kans om ‘Bublé’ bij u thuis te krijgen zonder de loterij te hebben hoeven winnen. Laat uzelf overtuigen…
Johnny Rosenberg boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Johnny Rosenberg boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Johnny Rosenberg.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Johnny Rosenberg, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Johnny Rosenberg en de eventuele overige kosten om een optreden van Johnny Rosenberg mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Johnny Rosenberg.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Johnny Rosenberg. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Johnny Rosenberg checken, een gratis optie plaatsen op Johnny Rosenberg en de boeking(en) van Johnny Rosenberg voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Johnny Rosenberg, BOEKINGSBUREAU Johnny Rosenberg, BOEKINGSBURO Johnny Rosenberg, ENTERTAINMENTBUREAU Johnny Rosenberg, ENTERTAINMENTBURO Johnny Rosenberg, ARTIESTENBUREAU Johnny Rosenberg, BOEKINGSKANTOOR Johnny Rosenberg, IMPRESARIAAT Johnny Rosenberg, MUZIEKBURO Johnny Rosenberg, MUZIEKBUREAU Johnny Rosenberg, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Johnny Rosenberg, ARTIESTENBOEKINGSBURO Johnny Rosenberg, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Johnny Rosenberg.

 

Offerte Johnny Rosenberg aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag