Cheyenne Toney

Eigenschappen Cheyenne Toney boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Op aanvraag

Cheyenne Toney boeken?

Cheyenne Toney boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Cheyenne Toney.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Cheyenne Toney.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Cheyenne Toney ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Cheyenne Toney plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Cheyenne Toney

Extra informatie Cheyenne Toney

Biografie Cheyenne Toney (TVOH)
Cheyenne is een meisje van Surinaamse afkomst dat houdt van zingen, dansen en acteren. Ze is opgegroeid in Amsterdam Zuid-Oost en komt uit een muzikaal gezin. Haar moeder Jeritza Toney is stand-up comedian en geeft theaterlessen aan kinderen. Haar broer Guillano Herdigein is acteur en haar vader Giovanni Herdigein muzikant. Ook haar oom Rossano Toney heeft een aantal jaren geleden de grote prijs van Nederland gewonnen. Zelf schrijft ze Spoken Word teksten en vanuit die teksten maakt zij haar eigen nummers.

Al sinds kleins af aan is ze bezig met verschillende podiumkunsten. Op haar zesde danste ze bij Lucia Marthas en als actrice is ze momenteel actief bij de JTSZO (Jeugdtheaterschool Zuidoost) waar zij ook begonnen is met theater. Ze heeft ook één jaar bij theatergezelschap DeGasten (voorheen Jongrast) gespeeld. Ook houdt ze heel erg van sport. Vroeger zat ze op voetbal bij FC Abcoude en heeft ze vorig jaar een tijdje op kickboksen gezeten.

Als zangeres houdt ze heel erg van pop, jazz, soul en RB. In 2013 heeft ze meegedaan met The Voice of Holland. Hierbij is ze tot de halve finale gekomen, waar ze helaas de battle tegen de winnares Julia van Der Toorn verloor. Tijdens haar Voice-avontuur scoorde ze een nummer 1-hit op Itunes: ‘Formidable. Deze is oorspronkelijk van Stromae, maar samen met coach Ilse deLange heeft ze een eigen draai aan het nummer gegeven.

Voordat Cheyenne aan de The Voice of Holland meedeed stond zij al in Carre. Zo deed zij bijvoorbeeld mee met het project ‘Duizend stemmen in Carré’ van Merlijn van Twaalfhoven voor het 125-jarig jubileumseizoen van Carré. Ook stond ze in de Melkweg en heeft zij opgetreden bij Zo:Raymann

Onder leiding van haar manager Basja Chanowski wordt Cheyenne steeds meer zichtbaar. Zo is ze betrokken bij het project Jellyfish festival. Dit festival vindt plaats op Schiermonnikoog en hoopt hiermee Nederland de sfeertjes te laten proeven van verschillende muziekgenres en verschillende artiesten.
Cheyenne Toney (TVOH) boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Cheyenne Toney boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Cheyenne Toney.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Cheyenne Toney, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Cheyenne Toney en de eventuele overige kosten om een optreden van Cheyenne Toney mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Cheyenne Toney.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Cheyenne Toney. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Cheyenne Toney checken, een gratis optie plaatsen op Cheyenne Toney en de boeking(en) van Cheyenne Toney voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Cheyenne Toney, BOEKINGSBUREAU Cheyenne Toney, BOEKINGSBURO Cheyenne Toney, ENTERTAINMENTBUREAU Cheyenne Toney, ENTERTAINMENTBURO Cheyenne Toney, ARTIESTENBUREAU Cheyenne Toney, BOEKINGSKANTOOR Cheyenne Toney, IMPRESARIAAT Cheyenne Toney, MUZIEKBURO Cheyenne Toney, MUZIEKBUREAU Cheyenne Toney, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Cheyenne Toney, ARTIESTENBOEKINGSBURO Cheyenne Toney, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Cheyenne Toney.

 

Offerte Cheyenne Toney aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag