Pop`arazzi Crew

Eigenschappen Pop`arazzi Crew boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Op aanvraag

Pop`arazzi Crew boeken?

Pop`arazzi Crew boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Pop`arazzi Crew.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Pop`arazzi Crew.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Pop`arazzi Crew ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Pop`arazzi Crew plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Pop`arazzi Crew

Extra informatie Pop`arazzi Crew

Pop’arazzi Crew bestaat uit een groep van 10 hiphop dansers die voornamelijk zijn gespecialiseerd in de adembenemende dansstijlen: ‘Popping‘, Hiphop, House, Locking, Krumping, Modern en Jazz! Deze dansstijlen hebben artiesten als Michael Jackson wereldberoemd gemaakt en zijn momenteel Amerikaanse televisie aan het overnemen!

Pop’arazzi crew is begonnen als de EERSTE Popping crew van Nederland en is nu uitgegroeid tot één van Nederland’s beste allround hiphop dansgroepen. De groep is het best bekend van televisieprogramma’s zoals:

Hollands Got Talent (RTL)

So You Think You Can Dance (RTL)

Move Like Michael Jackson (SBS)

Optredens bij MTV, TMF en andere nationale televisiezenders

En meer dan 100 andere podiums.

Afgezien van hun grote succes in de commerciële wereld, is Pop’arazzi ook een groep om rekening mee te houden in de underground dansscene. Zij wonnen battles zoals:

Juste Debout Amsterdam *

Spin Off *

Dutch Bboy Championships *

BigBang (Belgium)

En vele andere battles.

Door hun unieke, individuele vaardigheden hebben zij veel beginnende dansers, maar ook vele bekende dansers zoals Timor Steffens geïnspireerd (een goede vriend die op zijn beurt ook hen heeft gemotiveerd hard werken te werken om hun dromen waar te maken). Verder zijn de Groove Kings (ook goede vrienden en een bekende breakdance groep) een partnercrew van Pop’arazzi, samen treden zij op onder de naam: “Groove’Arazzi”!

Door de jaren heen zijn en blijven ze van grote waarde voor de Nederlandse dansgemeenschap zowel artistiek als ondernemend. Pop’arazzi is altijd op zoek naar samenwerkingen met organisaties die hun toewijding voor de gemeenschap en hun passie voor dans delen.

De crew is in 2007 ontstaan en werd oorspronkelijk opgericht door de Nederlandse danslegende Lloyd Marengo. Met de beroemde HipHopHuis dansstudio als hun thuisbasis en de ambitie om als een team te groeien naar hun volledige potentie, waren ze in staat om hun dansvaardigheden te ontwikkelen en hun activiteiten uitgebreid tot battles, lessen/workshops en shows op alle soorten podia.

Juste Debout Amsterdam gaf hen de eer om Nederland te vertegenwoordigen voor een publiek van 16.000 mensen op het WK in Parijs. Spin Off is een van de grootste Nederlandse dansbattles. Dutch BBoy Championships is de officiële Nederlandse kampioenschap van popping en breakdance. BigBang is een internationale all styles battle.

Pop`arazzi Crew boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Pop`arazzi Crew.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Pop`arazzi Crew, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Pop`arazzi Crew en de eventuele overige kosten om een optreden van Pop`arazzi Crew mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Pop`arazzi Crew.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Pop`arazzi Crew. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Pop`arazzi Crew checken, een gratis optie plaatsen op Pop`arazzi Crew en de boeking(en) van Pop`arazzi Crew voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

 

Offerte Pop`arazzi Crew aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag