Marloes van Ommen

Eigenschappen Marloes van Ommen boeken

Prijs
v.a. 1.975
Tijdsduur
30 min.
Geluid
Geluid tot ca. 350 p.

Marloes van Ommen boeken?

Marloes van Ommen boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Marloes van Ommen.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Marloes van Ommen.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Marloes van Ommen ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Marloes van Ommen plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Marloes van Ommen

Extra informatie Marloes van Ommen

Biografie Marloes van Ommen
In 2002 is Marloes van Ommen begonnen met zingen in een gospelband, vanuit dat bandje is voor haar alles begonnen.

Daarna heeft ze  de MBO-opleiding kunst en cultuur, richting muziek gestudeerd en is in 2008 toegelaten op het conservatorium te Zwolle.

Daarnaast heeft Marloes van Ommen in veel verschillende projecten gezongen: o.a in schoolproducties, studiowerk, talentenjachten, trouwdiensten etc.

Als zangeres is ze actief in diverse bands, als docent is ze actief in het geven van  privé en groepgewijs zangles.

2011 is voor Marloes van Ommen het jaar van The Voice of Holland!
Marloes van Ommen boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Marloes van Ommen boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Marloes van Ommen.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Marloes van Ommen, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Marloes van Ommen en de eventuele overige kosten om een optreden van Marloes van Ommen mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Marloes van Ommen.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Marloes van Ommen. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Marloes van Ommen checken, een gratis optie plaatsen op Marloes van Ommen en de boeking(en) van Marloes van Ommen voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Marloes van Ommen, BOEKINGSBUREAU Marloes van Ommen, BOEKINGSBURO Marloes van Ommen, ENTERTAINMENTBUREAU Marloes van Ommen, ENTERTAINMENTBURO Marloes van Ommen, ARTIESTENBUREAU Marloes van Ommen, BOEKINGSKANTOOR Marloes van Ommen, IMPRESARIAAT Marloes van Ommen, MUZIEKBURO Marloes van Ommen, MUZIEKBUREAU Marloes van Ommen, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Marloes van Ommen, ARTIESTENBOEKINGSBURO Marloes van Ommen, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Marloes van Ommen.

 

Offerte Marloes van Ommen aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag