Kids Creole boeken

Eigenschappen Kid Creole and the Coconuts boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Op aanvraag

Kid Creole and the Coconuts boeken?

Kid Creole and the Coconuts boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Kid Creole and the Coconuts.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Kid Creole and the Coconuts.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Kid Creole and the Coconuts ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Kid Creole and the Coconuts plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Kid Creole and the Coconuts

Extra informatie Kid Creole and the Coconuts

Kid Creole and the Coconuts werden geboren uit briljante en legendarische originele Savannah Band van Dr. Buzzard. August Darnell (Kid Creole) beweert een visie van de band te hebben gehad in een nachtmerrie tijdens een wandeling langs Fifth Avenue in New York City. Darnell is geboren in de Bronx en is een man van meerdere culturen, legendes en persoonlijkheden.

Al meer dan 27 jaar zijn Kid Creole and the Coconuts bezig met het verkopen van drukte over de hele wereld. Geïnspireerd door Cab Calloway en de Hollywood-films uit de jaren 30 en 40 draagt de Kid zijn kleurrijke pakken met stijl en gratie uit en danst hij op het podium met zijn onnavolgbare, meedogenloze en zelfbenoemde coole stijl. De Kid is zacht, soepel, egocentrisch en veilig. Een legende in zijn eigen geest. Zijn talent voor zelfverheerlijking wordt echter even goed geëvenaard door zijn genialiteit als songwriter, sociale commentator en tekstschrijver. Af en toe oppervlakkig, af en toe diep, af en toe over zijn … mannelijkheid, zijn teksten worden vaak verkeerd begrepen door critici (maar nooit door het publiek).

The Coconuts, drie oogverblindende jonkvrouwen met een goddelijke dimensie, hebben weinig tolerantie voor de Kid en zijn egoïstische, seksistische capriolen. Ze glimlachen niet en maken het Kid regelmatig belachelijk op het podium. Als ze het niet meer aankunnen lopen ze meteen van het podium om zichzelf te troosten op de enige manier waarop ze weten hoe: door een kostuum veranderen in een nog sexyer, slanker outfit.

Kid Creole and the Coconuts trotseren de beschrijving en overstijgen muzikale- en modetrends. Op het podium en op opnames zijn ze ongeëvenaard in hun energie, originaliteit en muzikale hipheid. Ze zijn tijdloos en uniek.

Wilt u Kid Creole and the Coconuts boeken?. Informeer naar de boekingsinformatie!

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Kid Creole and the Coconuts, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs en de eventuele overige kosten om een optreden van Kid Creole and the Coconuts mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Kid Creole and the Coconuts.

Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid checken, een gratis optie plaatsen en de boeking(en) van Kid Creole and the Coconuts voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).
Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

Offerte Kid Creole and the Coconuts aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag