Black Cadillac boeken

Eigenschappen Black Cadillac boeken

Prijs
Op aanvraag
Geluid
In overleg

Black Cadillac boeken?

Black Cadillac boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Black Cadillac.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Black Cadillac.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Black Cadillac ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Black Cadillac plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Black Cadillac

Extra informatie Black Cadillac

Ooit weleens de “stoute schoenen” aangetrokken? Black Cadillac doet dat voor je! Geen poespas, confetti of andere tierelantijnen maar gewoon de band zelf die een dikke vette slinger aan het feest geeft. Zeg je abonnement maar op bij de plaatselijke sportschool want calorieën verbranden doe je met Black Cadillac (en een klein beetje HARM ?)!

Bij Black Cadillac is de term “schaapjes tellen” ver te zoeken, want slapen is voor apen! Ze zijn eerder een  stel “wolven in schaapskleding”! Ze zien er allemaal lief, schattig en woest aantrekkelijk uit maar ondertussen zijn het de meest energieke wilde podiumbeesten die je de afgelopen jaren hebt gezien; Rock ‘N Roll tot de laatste zweetdruppel!

Van kuddedieren is geen spraak, ze gooien fijntjes de kont tegen de crib and we like it that way! Recalcitrant & ruig, gecombineerd met de waanzinnige vocals van Sem en Pieter (beste vocalist van Clash Of The Coverbands), pakken je vanaf het eerste moment en weten je vast te houden. Het seizoen is begonnen, tijd om de woeste gronden te roeleren!

Black Cadillac boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Black Cadillac, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Black Cadillac en de eventuele overige kosten om een optreden mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Black Cadillac.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Black Cadillac. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid  checken, een gratis optie plaatsen en de boeking(en) voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

Offerte Black Cadillac aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag