Andrea Berg

Eigenschappen Andrea Berg boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Op aanvraag

Andrea Berg boeken?

Andrea Berg boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Andrea Berg.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Andrea Berg.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Andrea Berg ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Andrea Berg plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Andrea Berg

Extra informatie Andrea Berg

Andrea Berg (geboren op 28 januari 1966) is een Duitse zanger in de Schlager genre.

Andrea Berg werd geboren in Krefeld. Als een kind zou ze experimenteren met het uitvoeren van korte sketches op kermissen en andere feesten. Ze later speelde met een band, en werkte ook backstage op het podium set-up en reed de band van. Gedurende deze tijd steunde ze zelf werken als verpleegkundige op de intensive care en oncologie-afdelingen van een ziekenhuis.

De muzikale carrière van Andrea Berg begon in 1992, toen de producent Eugen Römer een cassette van haar presterende verkregen. Hij werd enthousiast door haar stem, en binnen een week zijn de eerste tracks waren opgenomen voor haar debuutalbum Du bist frei (“You Are Free”), die de singles “Kilimandscharo” en “Schau mir mal ins Gesicht NOCH” bevatte. Römer produceerde ook haar tweede album, Gefühle (“Feelings”), die haar commerciële doorbraak bewezen. De singles van het album, “Wenn du mich willst, Dann Kuss mich Doch” en “Einmal nur mit dir alleine Sein”, werden hits. Het album ook aanbevolen een van haar meest populaire liederen, “Die Gefühle haben Schweigepflicht”.

In 1997 bracht ze haar derde album, Träume lügen nicht (“Dreams Don’t Lie”), die # 71 is bereikt over de Duitse album charts. De eerste single, “Warum Nur träumen”, was een # 1 hit op sommige playlists van de radio en bleef in de hitparade gedurende 15 weken.

In de zomer van 1998 de geboorte van haar dochter Lena-Maria werd gevolgd door de release van het album Zwischen Tausend Gefühlen (“Tussen de duizend Feelings”), met twaalf liederen. De singles van dit album waren “Diese Nacht soll nie Enden”, “Insel der Nacht” en “Jenseits der Zärtlichkeit” (1999).

Het volgende album was Weil ich bin Verliebt (“Omdat ik in Love”) in 1999, met de single “Ein Traum Vielleicht zu viel”. Deze bereikte # 3 in de ZDF Hitparade-in november 1999. Berg bereikte ook # 3 in “Hits van het Jaar” in januari 2000 en werd # 1 voor enkele weken in de Duitse airplay charts.

In oktober 2001 een best-of werd uitgebracht, met twaalf van haar meest populaire nummers. Het album ging dertien keer goud [1] en werd in de Duitse top 100 albums grafiek voor een record-brekende verblijf van meer dan 336 weken. Twee miljoen exemplaren zijn verkocht.

Ze heeft soms had maar liefst vier berichten in de Duitse hitlijsten tegelijkertijd.

Won ze de ECHO award in de Duitstalige Schlager categorie in 2003, 2004, 2005 en 2007. Van 2002 tot 2007 won ze prestigieuze Goldene Duitsland Stimmgabel zes keer achter elkaar, evenals de Oostenrijkse Amadeus Music Award voor beste Schlager album in 2004 en 2005. Haar CD Nah ben Feuer ging goud [2].

De 2006 album Splitternackt (“poedelnaakt”) ging meteen naar # 1 in Duitsland en bleef daar gedurende enkele weken.

De hit “Du hast mich tausendmal belogen” bereikte # 2 in de GEMA grafiek van de verzamelde internationale verkoop.

Andrea Berg is niet alleen bekend voor haar muziek, maar ook steeds meer voor haar het podium outfits. Ze is voorstander van korte minirokken, jarretelles, en knie-hoge tonen. Ze is geciteerd (in de Neue Post) als zeggen “Als je tot 40 u wel een inspanning om de mannen op zoek in jouw richting te maken.” (“Wenn man auf die 40 zugeht, muss man sich Eben anstrengen, damit sterven Männer einem NOCH hinterherschauen.”)

Van 2002 tot 2004 Berg was getrouwd met de schlager zanger Olaf Henning. In 2007 trouwde ze met Ulrich Ferber, een sport-agent en hotelier. Ze woont momenteel samen met haar dochter in Aspach, Baden-Württemberg.

Haar nieuwe album, uitgebracht in oktober 2010, Schwerelos ontvangen platinum [3] na 6 dagen. Het ging meteen naar nummer 1 in Duitsland en Oostenrijk.

Andrea Berg boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Andrea Berg.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Andrea Berg, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Andrea Berg en de eventuele overige kosten om een optreden van Andrea Berg mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Andrea Berg.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Andrea Berg. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Andrea Berg checken, een gratis optie plaatsen op Andrea Berg en de boeking(en) van Andrea Berg voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Andrea Berg, BOEKINGSBUREAU Andrea Berg, BOEKINGSBURO Andrea Berg, ENTERTAINMENTBUREAU Andrea Berg, ENTERTAINMENTBURO Andrea Berg, ARTIESTENBUREAU Andrea Berg, BOEKINGSKANTOOR Andrea Berg, IMPRESARIAAT Andrea Berg, MUZIEKBURO Andrea Berg, MUZIEKBUREAU Andrea Berg, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Andrea Berg, ARTIESTENBOEKINGSBURO Andrea Berg, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Andrea Berg.

Offerte Andrea Berg aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag