Unwind boeken

Eigenschappen Unwind boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Op aanvraag

Unwind boeken?

Unwind boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Unwind.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Unwind.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Unwind ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Unwind plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Unwind

Extra informatie Unwind

Soulvolle vocalen, spannende gitaararrangementen en een veelzijdig repertoire maken van Unwind een onvergetelijke act. Een act die zowel op je bruiloft als op je bedrijfsfeest helemaal tot zijn recht komt. Want je ziet een duo, maar hoort een hele band!

LIVE MUZIEK VAN BRUILOFT TOT BEDRIJFSFEEST

Geen jazz of easy listening. Unwind speelt bekende top-2000 covers aangevuld met lekkere dance classics en actuele hits. Ondersteund door een loopsampler (met vooraf zelf ingespeelde begeleiding) weten zangeres Hanneke en gitarist Paul de stemming overal in te krijgen. Klein op de achtergrond, maar ook vol in de spotlights!

Naast de reguliere optredens biedt Unwind ook andere mogelijkheden. Misschien wil je aanvullend gebruik maken van onze DJ service zodat je feest nooit stilvalt. Of wil je dat we mobiel spelen tussen je gasten. Of klein en intiem bij je huwelijksceremonie. Lees hieronder wat er zoal mogelijk is. En wil je toch iets anders of iets combineren?

Unwind boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Unwind, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Unwind en de eventuele overige kosten om een optreden mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Unwind.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Unwind. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid checken, een gratis optie plaatsen en de boeking(en) voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

Offerte Unwind aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag