Suzan en Freek boeken

Eigenschappen Suzan & Freek boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Op aanvraag

Suzan & Freek boeken?

Suzan & Freek boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Suzan & Freek.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Suzan & Freek.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Suzan & Freek ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Suzan & Freek plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Suzan & Freek

Extra informatie Suzan & Freek

Biografie Suzan en Freek

Suzan & Freek vinden elkaar op de middelbare school, waar tijdens de muziekles de liefde voor muziek uitmondt in de liefde voor elkaar. Muziek is een hobby die steeds meer tijd in beslag neemt en vanuit hun basis in de Achterhoek groeit het aantal popzalen waar wordt opgetreden gestaag verder uit het land in tot aan de Randstad aan toe. De liefde voor elkaar en de liefde voor muziek blijven echter onverminderd groot.

Onder de noemer ‘De Minuut‘ wordt wekelijks een nieuwe cover op Facebook geplaatst, en dat blijft niet onopgemerkt. Een eigen versie van Don’t Let Me Down gaat zelfs wereldwijd viraal nadat The Chainsmokers zelf deze versie van hun liedje ontdekken en via hun social media delen, met meer dan een miljoen views tot gevolg. De Minuut met andere covers hebben hetzelfde effect. In totaal is de muziek van Suzan & Freek op Spotify al meer dan 20 miljoen keer beluisterd.

Naast twee eigen uitverkochte clubtours waren Suzan & Freek ook te zien op festivals als Paaspop, Sziget in Boedapest, Concert at SEA, Bierpop en Tuckerville.

Het duo brengt nu haar eerste eigen single uit: Als Het Avond Is

Suzan & Freek boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Suzan & Freek, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Suzan & Freek en de eventuele overige kosten om een optreden mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Suzan & Freek.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Suzan & Freek. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid checken, een gratis optie plaatsen en de boeking(en) voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

Offerte Suzan & Freek aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag