lotte en frenk

Eigenschappen Lotte & Frenk boeken

Prijs
v.a. 995
Tijdsduur
3 x 45 min.
Geluid
Incl. geluid tot 150 personen

Lotte & Frenk boeken?

Lotte & Frenk boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Lotte & Frenk.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Lotte & Frenk.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Lotte & Frenk ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Lotte & Frenk plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Lotte & Frenk

Extra informatie Lotte & Frenk

Lotte & Frenk, beter bekend van coverband Tilt, zijn vanaf heden ook te boeken als muzikaal duo. Frenk is al jarenlang frontman van Tilt, een toenmalige jongensdroom die inmiddels al sinds jaar en dag aan de top van de muziekwereld meedraait. Ook Lotte is sinds een aantal jaar als zangeres actief bij Tilt, een band die tevens bekend staat om het begeleiden van veel grote Nederlandse artiesten en door hun jarenlange ervaring en brede repertoire geschikt zijn voor vrijwel iedere festiviteit.

Het duo Lotte & Frenk is voornamelijk gericht op het muzikaal vermaken van het publiek. Wat men van Tilt gewend is, kan ook van dit duo verwacht worden. Van een gezellige middag in de kroeg tot een carnavalsavond in een volle zaal, Lotte & Frenk maken overal een feest van en brengen hun passie voor muziek dan ook moeiteloos over op het publiek. Een breed repertoire en goede geluidsapparatuur zullen hierbij niet ontbreken. Het enthousiasme van het tweetal is aanstekelijk en door hun veelzijdigheid weten ze elke keer weer de juiste sfeer te creëren. Met Lotte & Frenk ben je zeker van een gezellige avond!

Offerte Lotte & Frenk aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag