Enge Buren

Eigenschappen Enge Buren boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Op aanvraag

Enge Buren boeken?

Enge Buren boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Enge Buren.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Enge Buren.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Enge Buren ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Enge Buren plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Enge Buren

Zet drie mannen op een podium, overlaad ze met instrumenten en laat ze hun gang gaan! Het resultaat is verbluffend! Musicaal cabaret van de bovenste plank! In een mum van tijd ontpoppen de drie zich tot virtuoze alleskunners die het publiek om hun vinger winden. Met speels gemak flitsen ze van de ene naar de andere muziekstijl. Absurde muzikale creaties, ritmische hoogstandjes en prachtige meerstemmigheid. Het publiek wordt voortdurend op het verkeerde been gezet. Nog niet bekomen van de ‘slappe lach’ zit je al weer met een brok in je keel. Dit gaat zo snel dat je nauwelijks in staat bent te bedenken welke muzikale klanken er zojuist voorbij kwamen. De lage drempel en het gevoel dat je deze mannen al je hele leven kent laten je maar 1 mogelijkheid: ‘inspringen en meegaan’! Over wie gaat dit? De Enge Buren. Enge buren laat een onvergetelijke indruk achter.

Enge Buren boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Enge Buren.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Enge Buren, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Enge Buren en de eventuele overige kosten om een optreden van Enge Buren mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Enge Buren.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Enge Buren. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Enge Buren checken, een gratis optie plaatsen op Enge Buren en de boeking(en) van Enge Buren voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Enge Buren, BOEKINGSBUREAU Enge Buren, BOEKINGSBURO Enge Buren, ENTERTAINMENTBUREAU Enge Buren, ENTERTAINMENTBURO Enge Buren, ARTIESTENBUREAU Enge Buren, BOEKINGSKANTOOR Enge Buren, IMPRESARIAAT Enge Buren, MUZIEKBURO Enge Buren, MUZIEKBUREAU Enge Buren, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Enge Buren, ARTIESTENBOEKINGSBURO Enge Buren, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Enge Buren.

 

Offerte Enge Buren aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag