Frank den Hollander en Alina Kiers

Eigenschappen Frank den Hollander en Alina Kiers boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Op aanvraag

Frank den Hollander en Alina Kiers boeken?

Frank den Hollander en Alina Kiers boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Frank den Hollander en Alina Kiers.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Frank den Hollander en Alina Kiers.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Frank den Hollander en Alina Kiers ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Frank den Hollander en Alina Kiers plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Frank den Hollander en Alina Kiers

Biografie Frank den Hollander en Alina Kiers
Alina Kiers en Frank den Hollander Deze twee leden van de in het Noorden van Nederland wereldberoemde cabaretgroep De Bende van Baflo Bill hebben de afgelopen jaren een reputatie opgebouwd als zeer goed op elkaar ingespeeld duo, dat elke bijeenkomst net dat beetje meerwaarde kan geven, dat ervoor zorgt dat de deelnemers nog jaren over die gebeurtenis spreken!

Alina Kiers en Frank den Hollander spelen al sinds 1987 samen. In dat jaar waren ze het directeursechtpaar van Circus Sjaak Spier, de succesvolle voorstelling van het varende gezelschap Theater te Water. Een jaar later begonnen ze samen met Peter de Haan het succesvolle trio De Bende van Baflo Bill, dat tot en met hun laatste voorstelling van hun laatste programma (juni ’98) overal in het Noorden van het land 10 jaar lang overvolle (schouwburg)zalen trok.

Alina Kiers was als actrice betrokken bij een groot aantal professionele theater- en TV-produkties. Zij presenteert wekelijks een radioprogramma bij Radio Noord, doet ad-hoc TV-werk en verzorgt ook de presentatie van bedrijfsavonden, festivals etc.

Frank den ollander begon zijn cabaretcarrière 20 jaar geleden in het duo Rooie Rinus Pé Daalemmer. Nu presenteert hij wekelijks een programma op TV-Noord, schrijft colums, presenteert avonden en treedt natuurlijk op met Alina Kiers, met wie hij sinds enkele jaren korte, humoristische acts brengt voor de meest uiteenlopende gelegenheden, zoals:

…een congres, dat na de zoveelste monotome voordracht, dreigt in te dutten…

…een symposium dat snakt naar een opfrisser…

…een openingshandeling die maar niet leuk wil worden…

…een bruiloft waar niks gebeurt..

Frank den Hollander en Alina Kiers boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Frank den Hollander en Alina Kiers boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Frank den Hollander en Alina Kiers.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Frank den Hollander en Alina Kiers, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Frank den Hollander en Alina Kiers en de eventuele overige kosten om een optreden van Frank den Hollander en Alina Kiers mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Frank den Hollander en Alina Kiers.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Frank den Hollander en Alina Kiers. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Frank den Hollander en Alina Kiers checken, een gratis optie plaatsen op Frank den Hollander en Alina Kiers en de boeking(en) van Frank den Hollander en Alina Kiers voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Frank den Hollander en Alina Kiers, BOEKINGSBUREAU Frank den Hollander en Alina Kiers, BOEKINGSBURO Frank den Hollander en Alina Kiers, ENTERTAINMENTBUREAU Frank den Hollander en Alina Kiers, ENTERTAINMENTBURO Frank den Hollander en Alina Kiers, ARTIESTENBUREAU Frank den Hollander en Alina Kiers, BOEKINGSKANTOOR Frank den Hollander en Alina Kiers, IMPRESARIAAT Frank den Hollander en Alina Kiers, MUZIEKBURO Frank den Hollander en Alina Kiers, MUZIEKBUREAU Frank den Hollander en Alina Kiers, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Frank den Hollander en Alina Kiers, ARTIESTENBOEKINGSBURO Frank den Hollander en Alina Kiers, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Frank den Hollander en Alina Kiers.

 

Offerte Frank den Hollander en Alina Kiers aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag