Starstruck boeken

Eigenschappen Starstruck boeken

Prijs
v.a. 3.795
Tijdsduur
1 x 60 + 1 x 75 min.
Geluid
Inprikgage + special fx

Starstruck boeken?

Starstruck boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Starstruck.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Starstruck.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Starstruck ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Starstruck plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Starstruck

Extra informatie Starstruck

Meet your new favorite live act: drie muzikanten in de unieke combinatie van een band en een DJ show. Een vernieuwende live act met het beste van twee werelden!

Bereid je voor op waanzinnige remixen van de grootste hits uit de jaren 90, de zeroes en het hete heden. Voeg daar drums, gitaren en een bombardement aan special effects aan toe en je krijgt een overweldigend -nooit eerder vertoond- spektakel!

Are you ready to get STARSTRUCK?

Starstruck boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Starstruck, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs en de eventuele overige kosten om een optreden mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Starstruck.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid checken, een gratis optie plaatsen  en de boeking(en) voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

Offerte Starstruck aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag