Quinsding boeken

Eigenschappen Quinsding boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg

Quinsding boeken?

Quinsding boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Quinsding.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Quinsding.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Quinsding ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Quinsding plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Quinsding

Extra informatie Quinsding

Quinty Misiedjan (Amsterdam, 8 september 1996), beter bekend als Quinsding op het internet en voornamelijk actief als YouTuber/Snapchatter/Vrolijk mens.

Na het behalen van haar VWO diploma werd Quinty uitgeloot voor de studie Geneeskunde en besloot ze te beginnen aan een YouTube kanaal. Eind 2014 begon dit al langzaam aan op te bouwen, maar vanaf begin 2015 is zij actief bezig met het maken van content voor haar kanaal Quinsding.

Quinsding (meer dan 64.000 abonnees) is een YouTube kanaal gevuld met herkenbare situaties; comedy sketches, samenwerkingen met andere YouTubers, maar allerbelangrijkst veel vrolijkheid. Alle video’s worden volledig door Quinty zelf gemaakt.

Op haar kanaal heeft ze verschillende themavideo’s. In “Goodmonday Vlogs” neemt ze publiek elke maandag mee naar vette events of toffe momenten in haar leven, een vlog dus.”Gewoon Quinsding” zijn de video’s met maar 1 doel, namelijk anderen laten lachen. En op “Whatever Friday” gebeurt whatever, whenever. Zoals de #Quinsflix serie, in samenwerking met Netflix.

Naast YouTube, is Quinty het gezicht van het snapchat kanaal van Vodafone & één van de 3 gezichten in het NPO3 programma “Superbrein”.

Quinsding en andere YouTubers, Tiktokkers, Influencers, Vloggers en Rappers zijn vaak in te huren voor een Meet & Greet, Q&A (question & answer), foto-moment en soms een Workshop en/of optreden.

Quinsding boeken of inhuren?

Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Quinsding. Wil je extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Quinsding, onze accountmanagers informeren je graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs en de eventuele overige kosten om een optreden mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, crowdcontrol, optionele verzekering, btw-%): info@buro2010.nl – 036-7600140.

Quinsding inzetten in een campagne of actie? Neem dan contact op met ons online-marketing en YouTubers Agency (Alpaca Agency); gespecialiseerd in Viral Branding en Special Concepts info@alpaca-agency.nl – 036-7600146.

Alpaca Agency


Over BURO2010:

BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, youtubers, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Quinsding.

Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen je vaak binnen een dag voorzien van een offerte. Uiteraard kunnen wij voor jou ook de beschikbaarheid checken, een gratis optie plaatsen en de boeking(en) voor je administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wil je meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoek je een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van jouw festival event? info@buro2010.nl – 036-7600140.

 

Offerte Quinsding aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag