Defano Holwijn

Eigenschappen Defano Holwijn boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Op aanvraag

Defano Holwijn boeken?

Defano Holwijn boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Defano Holwijn.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Defano Holwijn.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Defano Holwijn ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Defano Holwijn plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Defano Holwijn

Extra informatie Defano Holwijn

Als je het dan toch over star-quality hebt: Defano Holwijn (23) hééft al een enorme fanclub die hem op de voet volgt. Met ruim 240.000 volgers op YouTube is hij één van de succesvolste vloggers van ons land, met ludieke filmpjes die hem overal en nergens brengen.

Een uit de hand gelopen hobby, maar die komt hem uitstekend van pas als muzikant. “Nu komt alles samen. Dat is heel mooi om te zien.” De constante flow van filmpjes heeft hem de nodige discipline geleerd, wat voor zijn bijdrages aan Blauwdruk Boothprint bijzonder goed uitkomt.

Net als in zijn vlogs wil hij ook als muzikant bovenal zichzelf zijn. “Die gekke teksten komen zomaar in me op. Het moet vlot, scherp en geinig zijn.” Dat is in elk geval gelukt op de lekker ondeugende single Rewind. Dankzij Défano zal ‘pompoensoep’ nooit meer hetzelfde zijn. Ik moet heel hard lachen als ik dat nu ergens op het menu zie staan.”

Defano Holwijn en andere YouTubers, Tiktokkers, Influencers, Vloggers en Rappers zijn vaak in te huren voor een Meet & Greet, Q&A (question & answer), foto-moment en soms een Workshop en/of optreden.

Defano Holwijn boeken of inhuren?

Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Defano Holwijn. Wil je extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Defano Holwijn, onze accountmanagers informeren je graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs en de eventuele overige kosten om een optreden mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, crowdcontrol, optionele verzekering, btw-%): info@buro2010.nl – 036-7600140.

Defano Holwijn inzetten in een campagne of actie? Neem dan contact op met ons online-marketing en YouTubers Agency (Alpaca Agency); gespecialiseerd in Viral Branding en Special Concepts info@alpaca-agency.nl – 036-7600146.

Alpaca Agency


Over BURO2010:

BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, youtubers, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Defano Holwijn.

Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen je vaak binnen een dag voorzien van een offerte. Uiteraard kunnen wij voor jou ook de beschikbaarheid checken, een gratis optie plaatsen en de boeking(en) voor je administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wil je meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoek je een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van jouw festival event? info@buro2010.nl – 036-7600140.

 

 

Offerte Defano Holwijn aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag