mark-hoekx-boeken

Eigenschappen Mark Hoekx (gekke Markie) boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg

Mark Hoekx (gekke Markie) boeken?

Mark Hoekx (gekke Markie) boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Mark Hoekx (gekke Markie).

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Mark Hoekx (gekke Markie).

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Mark Hoekx (gekke Markie) ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Mark Hoekx (gekke Markie) plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Mark Hoekx (gekke Markie)

Extra informatie Mark Hoekx (gekke Markie)

Mark Hoekx is onder de noemer “Gekke Markie” een populaire YouTuber. Daarnaast maakt het onderdeel uit van het eveneens populaire YouTube-trio Smoare.

De YouTubers van Smoare zijn samen goed voor meer dan 2 miljoen followers op social media. De drie Brabantse vrienden (Mark Hoekx, Yvo Bekx en Rob Hoekx) gaan op hun veelbekeken YouTubekanaal voor de vetste pranks en de mafste challenges. Wie zakt het eerst door het ijs? Wat gebeurt er als je een broodje okselhaar eet? Zij doen het gewoon. Hun missie: zo veel mogelijk lol beleven en zo veel mogelijk van hun avonturen vast te leggen op video. Ze delen al hun spectaculaire en hilarische acties met hun volgers. Smoare heeft onlangs een platencontract getekend met Cloud9. Op zeer korte termijn gaan ze muziek uitbrengen.

Het populaire Smoare is nu ook live te beleven en te boeken als te gekke en energieke feest en DJ act van 30 minuten. De jongens hypen de crowd, draaien de laatste hits, brengen de nieuwste trends en geven je de grootste knallers. Het dak gaat er af! Kortom: Smoare is de perfecte feest act voor elk event.

Mark Hoekx is te boeken voor workshops, presentaties, live gaming en andere uiteenlopende zaken. Informeer bij ons naar de mogelijkheden.

Mark Hoekx (gekke Markie) en andere YouTubers, Tiktokkers, Influencers, Vloggers en Rappers zijn vaak in te huren voor een Meet & Greet, Q&A (question & answer), foto-moment en soms een Workshop en/of optreden.

Mark Hoekx (gekke Markie) boeken of inhuren?

Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Mark Hoekx (gekke Markie). Wil je extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Mark Hoekx (gekke Markie), onze accountmanagers informeren je graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs en de eventuele overige kosten om een optreden mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, crowdcontrol, optionele verzekering, btw-%): info@buro2010.nl – 036-7600140.

Mark Hoekx (gekke Markie) inzetten in een campagne of actie? Neem dan contact op met ons online-marketing en YouTubers Agency (Alpaca Agency); gespecialiseerd in Viral Branding en Special Concepts info@alpaca-agency.nl – 036-7600146.

Alpaca Agency


Over BURO2010:

BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, youtubers, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Mark Hoekx (gekke Markie).

Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen je vaak binnen een dag voorzien van een offerte. Uiteraard kunnen wij voor jou ook de beschikbaarheid checken, een gratis optie plaatsen en de boeking(en) voor je administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wil je meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoek je een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van jouw festival event? info@buro2010.nl – 036-7600140.

 

Offerte Mark Hoekx (gekke Markie) aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag