Jiami Jongejan boeken

Eigenschappen Jiami boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg

Jiami boeken?

Jiami boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Jiami.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Jiami.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Jiami ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Jiami plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Jiami

Ik ben Jiami Jongejan, een 18 jarige met groot liefde voor fashion, reizen, fotografie, hardlopen, sushi, koffie en programmeren. Toen ik 12 jaar was begon ik met bloggen en sindsdien is het een soort dagboek over alles waar ik me graag mee bezig houd. Ik deel mijn reizen, outfits, persoonlijke gebeurtenissen en eigenlijk van alles waar ik me mee bezig houd.

De liefde voor het maken van websites is iets waar ik mee ben opgegroeid. Toen ik mezelf als 8 jarige meisje aanleerde om te programmeren, kwam het maken van websites en blogs al snel om de hoek kijken. Op 15 april 2012 begon ik zo de blog Lifesplash, welke later de naam Jiami kreeg. Dit plekje web heeft voor mij een heel groot deel van mijn leven uitgemaakt en ook de mogelijkheid gegeven om van mijn hobby mijn werk te maken.

Het heeft prachtige mogelijkheden en kansen gegeven. Zo heb ik het boek ‘Niet Wat Jij Denkt’ uitgegeven, welke in de bestseller list kwam te staan, samengewerkt met merken als Nike, Unilever en KLM, aan tafel gezeten bij programma’s als DWDD en RTL Late Night en zoveel verschrikkelijk mooie ervaringen mogen meemaken. Hetgeen waar ik mezelf elke dag gelukkig voor prijs. Buiten het feit dat ik in het dagelijkse leven dus bezig ben met het schrijven van blogpost en het maken van YouTube video’s, woon ik in Amsterdam samen met mijn vriend.

Jiami en andere YouTubers, Tiktokkers, Influencers, Vloggers en Rappers zijn vaak in te huren voor een Meet & Greet, Q&A (question & answer), foto-moment en soms een Workshop en/of optreden.

Jiami boeken of inhuren?

Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Jiami. Wil je extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Jiami, onze accountmanagers informeren je graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs en de eventuele overige kosten om een optreden mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, crowdcontrol, optionele verzekering, btw-%): info@buro2010.nl – 036-7600140.

Jiami inzetten in een campagne of actie? Neem dan contact op met ons online-marketing en YouTubers Agency (Alpaca Agency); gespecialiseerd in Viral Branding en Special Concepts info@alpaca-agency.nl – 036-7600146.

Alpaca Agency


Over BURO2010:

BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, youtubers, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Jiami.

Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen je vaak binnen een dag voorzien van een offerte. Uiteraard kunnen wij voor jou ook de beschikbaarheid checken, een gratis optie plaatsen en de boeking(en) voor je administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wil je meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoek je een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van jouw festival event? info@buro2010.nl – 036-7600140.

 

Offerte Jiami aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag