Tim Hofman

Eigenschappen Tim Hofman boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg

Tim Hofman boeken?

Tim Hofman boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Tim Hofman.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Tim Hofman.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Tim Hofman ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Tim Hofman plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Tim Hofman

Extra informatie Tim Hofman

Tim Hofman (Vlaardingen, 9 juli 1988) is presentator en programmamaker.

Op 1 januari 2011 wordt Tim toegelaten tot de BNN University. Na een leerzame periode biedt 101TV Tim een baan aan als presentator/programmamaker. Hieruit komt het zowel scherpe als absurde ‘TimTV’ voort: diepgang om te lachen.

Door zijn reportages voor ‘TimTV’ en de fufore die hij op het internet maakt als columnist en Twitteraar valt hij op binnen BNN. Men besluit dan ook om Tim voor het BNN/VARA-programma ’24/7′ aan te stellen. Voor dit prgramma bedenkt en maakt hij reportages, schrijft hij voice-overs en is hij live in de studio de internet-specialist.

Na ’24/7′ maakt Tim het programma ‘FC Gay’ over homoseksualiteit en voetbal. Sinds 2012 maakt hij items voor ‘Spuiten en Slikken’ voor BNN en hierna gaat het hard. In 2014 mag Tim ook de programma’s ‘Je Zal Het Maar Hebben’, ‘De Social Club’ en ‘Mijn 5000 vrienden’ aan zijn CV toevoegen. Met dit laatste programma wint Tim de TV Lab Award. Ook vormt hij vanaf dit jaar het vaste presentatieduo van ‘Spuiten en Slikken’ met Geraldine Kemper, en presenteert hij daarnaast ook ‘Spuiten en Slikken op reis’.

In 2015 zit Tim in de jury van ‘Xite zoekt VJ’ en maakt hij daarnaast samen met Arie Boomsma het programma ‘Week tegen Pesten: Op school’. In dit laatstgenoemde programma laten zij niet alleen indrukwekkende verhalen van slachtoffers zien, maar wordt ook de rol van pesters, meelopers, omstanders en volwassenen belicht.

Tevens treedt Tim als internet-expert op bij ‘De Wereld Draait Door’ en ‘BNN Today’ op Radio1 en werkt hij jaarlijks mee aan ‘Serious Request’ van 3FM. In 2016 is Tim kandidaat van het 16e seizoen van het spelprogramma ‘Wie is de Mol?’ en is hij gestart met zijn eigen webserie, genaamd #BOOS in samenwerking met BNN. Ben je #BOOS? Stuur Tim dan een bericht en misschien komt hij het dan wel voor je fixen.

Zijn werk als tekstschrijver, programmamaker en presentator gaat vrijwel altijd gepaard met een dosis scherpe humor, (journalistieke) gelaagdheid of een fijn potje enkelbijten. En dat het liefst goedlachs.

In maart 2018 gaat de BrainBoost Academy van start. De Academy is een uitbreiding van de onlangs geopende bijlesschool BrainBoost van Tim Hofman. Hier kunnen jongeren terecht voor verschillende workshops, masterclasses en cursussen.

Tim Hofman boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Tim Hofman.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Tim Hofman, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Tim Hofman en de eventuele overige kosten om een optreden van Tim Hofman mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Tim Hofman.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Tim Hofman. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Tim Hofman checken, een gratis optie plaatsen op Tim Hofman en de boeking(en) van Tim Hofman voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

Offerte Tim Hofman aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag