Eigenschappen Pieter van der Wielen boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Pieter van der Wielen boeken?

Pieter van der Wielen boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Pieter van der Wielen.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Pieter van der Wielen.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Pieter van der Wielen ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Pieter van der Wielen plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Pieter van der Wielen

Radio- en televisiepresentator

Hij werkte al bij de radio toen hij nog geschiedenis studeerde. Omroepen als NOS, VPRO en NTR haalden hem binnen om zijn originaliteit, scherpte, humor en zijn uitzonderlijke kennis van zaken.

Hij presenteerde radioprogramma’s over wetenschap, economie, buitenland, cultuur, literatuur, hoorspelprogramma’s en ‘gewone’ actualiteitenprogramma’s. Op televisie presenteerde hij verschillende programma’s waaronder Goudzoekers, Dat kan beter en Noorderlicht.

Pieter is een inhoudelijk gedreven journalist. Zijn interviews zijn altijd geestig, persoonlijk en inhoudelijk sterk. Een aandachtige presentator die momenten creëert en die met flair zijn gasten uitspraken weet te ontlokken. Gesprekken met Van der Wielen zijn zelden saai en leveren vaak nieuwe inzichten in de drijfveren van zijn gasten.

Sinds 2004 presenteert hij op radio 5 het wetenschapsprogramma Hoe?zo! (NTR) op zondagavond is hij op radio 1 te horen bij de VPRO en verder is hij regelmatig te horen bij het NOS programma Met het oog op morgen.  

Pieter van der Wielen boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Pieter van der Wielen.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Pieter van der Wielen, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Pieter van der Wielen en de eventuele overige kosten om een optreden van Pieter van der Wielen mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Pieter van der Wielen.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Pieter van der Wielen. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Pieter van der Wielen checken, een gratis optie plaatsen op Pieter van der Wielen en de boeking(en) van Pieter van der Wielen voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Pieter van der Wielen, BOEKINGSBUREAU Pieter van der Wielen, BOEKINGSBURO Pieter van der Wielen, ENTERTAINMENTBUREAU Pieter van der Wielen, ENTERTAINMENTBURO Pieter van der Wielen, ARTIESTENBUREAU Pieter van der Wielen, BOEKINGSKANTOOR Pieter van der Wielen, IMPRESARIAAT Pieter van der Wielen, MUZIEKBURO Pieter van der Wielen, MUZIEKBUREAU Pieter van der Wielen, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Pieter van der Wielen, ARTIESTENBOEKINGSBURO Pieter van der Wielen, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Pieter van der Wielen.

 

Offerte Pieter van der Wielen aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag